reklama

Listopad 2010

Cześć Dziewczyny :)
Niestety nie mam obecnie tyle czasu, żeby być częściej....egzaminy i tysiąc innych rzeczy na głowie ale w miarę możliwości zaglądam tu i staram się nadrabiać zaległości. Holly pisałaś coś o jakiś ćwiczeniach, po których poczułaś dzidzie. Jak znacie takie ćwiczenia to dajcie znać bo z chęcią sprawdzę sprawność mojej dzidzi :) Czasem czuje takie jakby motylki w brzuchu i zastanawiam się czy to może nie jest dzidziuś.... POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH MAMUSIEK :)

Kochana, nie wiem która z Dziewczyn je zaproponowała ale u mnie zadziałało :-) Trzeba położyć się płasko na pleckach i zrobić parę głebokich wdechów przez nos, przytrzymać powietrze na kilka sekund i wypuścić. Czynność tę powtórzyć kilka razy i dotleniona mocno Dzidzia powinna się odezwać :-)

Powodzenia!

Ja dziś jeszcze mało realizowałam przykazanie leżenia ale nie przemęczałam się... Jutro zaczynam leżenie plackiem, przygotowałam książki, gazetki ciążowe ;-) Będziemy się z Maleństwem relaksować. Szkoda, że akurat teraz tak się złożyło bo mój R. ma pierwszy wolny tydzień od kwietnia i myślałam, że gdzieś wyskoczymy :-( Co najważniejsze, pani doktor absolutnie nie zabroniła nawet intensywnych przytulanek więc będziemy się relaksować w domku ;-)

Dziś był pan kurier z moim kojcem, zaraz będę go wypróbowywać - rano dam znać jak się wyspaliśmy. Póki co, próbowałam parę chwil popołudniu i raczej odpowiada mi forma - długa część literki "c" - nie wiem jak to określić - hihi - z przodu, pod brzuszkiem a nie za plecami, jak na zdjęciu. Z tego co widziałam na zagranicznych stronach, takie ustawienie jest również wskazane.

Paulinka bardzo się cieszę, że macie swoje - tylko swoje, nowe gniazdko - miłego wicia :-)

Słodkich snów Kochane!

reklama
Cześć dziewczynki ...

wczoraj jak o 13:30 oddałam komputer w pracy do IT to już go nie dostałam, a w domu mnie złapała taka migrena, że nawet nie miałam siły postów czytać ...
nadrobię w pracy jak mi oddadzą kompa :-)

musze kupić P, jakiś drobiazg od naszego maleństwa, ale z drugiej strony moje czekoladki na dzień matki on zjadł więc nawet jak nie kupię to mam wymówkę :-)

ja jeszcze nie czuję ruchów maleństwa, tzn czasami mam wrażenie takiego łaskotania w środku ale jak to poczuję i się zaczynam skupiać nad tym uczuciem to już się nie powtarza więc sama nie wiem ... czekam na coś konkretnego :-)
ale P. jest bardzo kochany ... wczoraj mnie zaskoczył, bo sobie zasnęłam jakoś koło 20 i obudziło mnie głaskanie brzuszka przez P. słodkie to było :-)

dobra lecę się suszyć bo już spóźniona jestem a dzisiaj urywam się 2h z pracy i jadę oglądać szpital :-)

miłego dnia i trzymam kciukasy za wszystkie dzisiejsze wizyty!

Witam dziewczynki :)
jestem troszeczkę w niedoczasie hehe :) 2 dni nieobecności a tyle czytania!
My przez dwa dni pracowaliśmy nad malunkiem w pokoju małej. I oświadczam z dumą że zakończyliśmy prace i na jednej ścianie jest kubuś z przyjaciółmi na pociągu. Jak tylko zgram zdjęcie to pokaże jak teraz wygląda. Mała była zadziwiona wczoraj a dziś rano gadała z Kubusiem haha.
A Maleństwo kopie i bryka i jest ok.
Chociaż kręgosłup mi siada i wieczorem to ledwo się mogę ruszać :-(
a za chwileczkę idziemy na zakupy a potem szukać też prezentu dla tatusia :)
Miłego dnia papa

Witam! Tylko na chwilkę bo mam tysiąc spraw, chociaż do pracy dziś na 11 to muszę na pocztę i wpadnę do miasta, może jakeś sandałki bo w sb jadę do znajomych na wesele.

Holly niechcę cię straszyć ale jak lekarz każe leżeć to leż. Moja koleżanka nie oszczędzała się i w ciągu 2tyg szyjka skróciła się do 1 cm i wylądowała na patologii ciąży i tam 3 ostatnie mce ciąży spedzi. Oczywiście tego Ci nie życzę, bedzie dobrze ale wiesz, strzeżonego......

Kasiu musiałaś sie wzruszyć co?

Cześć wszystkim. Mam na imię Monia i jestem tu nowa:) Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona:)

ticker.php

Ostatnia edycja:
Jestem okolic Krakowa. Jestem w 19 tygodniu ciąży i spodziewam się synusia:) Mój maluszek niestety nie daje mi o sobie jeszcze znac:( Cały czas przysłu****e się czy za chwilę nie dostane jakiegoś kopniaczka a tu niestety...trochę się tym martwie:(Jest to moja pierwsza ciąża może dlatego:)

ticker.php

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry