holly101
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny
Niestety nie mam obecnie tyle czasu, żeby być częściej....egzaminy i tysiąc innych rzeczy na głowie ale w miarę możliwości zaglądam tu i staram się nadrabiać zaległości. Holly pisałaś coś o jakiś ćwiczeniach, po których poczułaś dzidzie. Jak znacie takie ćwiczenia to dajcie znać bo z chęcią sprawdzę sprawność mojej dzidziCzasem czuje takie jakby motylki w brzuchu i zastanawiam się czy to może nie jest dzidziuś.... POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH MAMUSIEK
![]()
Kochana, nie wiem która z Dziewczyn je zaproponowała ale u mnie zadziałało :-) Trzeba położyć się płasko na pleckach i zrobić parę głebokich wdechów przez nos, przytrzymać powietrze na kilka sekund i wypuścić. Czynność tę powtórzyć kilka razy i dotleniona mocno Dzidzia powinna się odezwać :-)
Powodzenia!
Ja dziś jeszcze mało realizowałam przykazanie leżenia ale nie przemęczałam się... Jutro zaczynam leżenie plackiem, przygotowałam książki, gazetki ciążowe ;-) Będziemy się z Maleństwem relaksować. Szkoda, że akurat teraz tak się złożyło bo mój R. ma pierwszy wolny tydzień od kwietnia i myślałam, że gdzieś wyskoczymy :-( Co najważniejsze, pani doktor absolutnie nie zabroniła nawet intensywnych przytulanek więc będziemy się relaksować w domku ;-)
Dziś był pan kurier z moim kojcem, zaraz będę go wypróbowywać - rano dam znać jak się wyspaliśmy. Póki co, próbowałam parę chwil popołudniu i raczej odpowiada mi forma - długa część literki "c" - nie wiem jak to określić - hihi - z przodu, pod brzuszkiem a nie za plecami, jak na zdjęciu. Z tego co widziałam na zagranicznych stronach, takie ustawienie jest również wskazane.
Paulinka bardzo się cieszę, że macie swoje - tylko swoje, nowe gniazdko - miłego wicia :-)
Słodkich snów Kochane!