reklama

Listopad 2010

Joaś tak w pokoju Małgosi. Wszystkie zmiany dla niej żeby łatwiej jej było przejść że niedługo będzie miała rodzeństwo. Obecnie pożegnała się już z łóżeczkiem i śpi w dużym łóżku , dla pochwały powiem że też sama już robi kupy a z tego jesteśmy dumni bardzo /bo było trochę problemów/ Także mamy już dużą córcie haha, która oświadczyła że podzieli się pokojem z dzidzią :)

reklama
Witajcie babeczki
Czekolada witaj wśród nas :-)
Kokota kciuki zaciśnięte - na pewno wszystko będzie dobrze i Twoja Ewunia pewnie też ma się świetnie :tak:
Skorpionica puchatkowa ściana jest śliczna i na pewno Twojej córci dobrze będzie się mieszkać z nowymi ściennymi przyjaciółmi.:-D

Pozdrawiam i miłego dnia !

Skorpionica jak słodko:) Fajnie mieć pierwszą córeczkę napewno będzie pomocna przy drugim maluszku;)

ticker.php

Ostatnia edycja:
Witaj Czekolada :-)

Super, że jest nas coraz więcej.

Skorpionica - gratuluję talentu i inwencji twórczej - super ;-)

Trusia - dzięki za ostrzeżenie, mam leżeć ale mam jednocześnie nie rezygnować z basenu (spokojnego oczywiście) i łagodnych spacerów raz dziennie - więc chyba najgorzej nie jest. Zaraz właśnie z moim Ukochanym lecimy na basen i świętować Dzień Tatusia - pierwszy w naszej karierze

Kojec super wygodny, tylko troszkę kłopotliwy w przypadku przemieszczania się z boku na bok - co oczywiście w nocy jest moim udziałem. Nigdy nie byłam w stanie przespać całej nocy w jednej pozycji ;-)

Dzień dobry!

Czekolada, witaj! I rozgość się.
Kokota, będzie dobrze, przecież wiesz :-) Ale kciukasy zaciśnięte coby nie było...
A ja dzisiaj znów zasuwam, podczytuję Was z doskoku, ale wzięłam się za meble tak na poważnie, więc nie mam czasu, poza tym życie matki wielodzietnej mnie absorbuje "nieco". Miłego dzionka

kochana mamusku czy ty moze wiesz czy mozna sobie w ciazy dogadzac paznokciami zelowymi lub akrylowymi bo podobno lampa szkodzi ja ogolnie wogole nie robie ale choc raz na wakacje chcialabym jak czlowiek wygladac haha

Kokota niczym się nie przejmuj:) Napewno wszystko jest w porządku:) Trzeba myśleć pozytywnie nie stresować się, bo jak ty się denerwujesz czy stresujesz to i twój dzidziuś jest niespokojny.

Ostatnia edycja:
Czekolada ja tez nic nie czuje a to moja 1c i 18tydz

KOKOTKA bede w pracy ale nie zapomne o kciukach, bedzie dobrze zobaczysz

SKORPIONICA ale cudo na tej scianie, ja nawet bzm chciala u siebie :-)

:no:wiecie ze u mnie na suwaczku juz 18t tydzien, kiedy to zlecialo?????

reklama
Witaj Monia:) ja też jestem tutaj od niedawna :)
Dziś poczułam moje maleństwo :D nawet było widać dwa razy jak brzuszek się poruszy.
KOKOTKA powodzenia na wizycie :)
Holly dziękuję za odpowiedz :) mimo, że poczułam już coś to i tak zrobię to ćwiczenie i zobaczymy może jeszcze bardziej będzie się ruszało maleństwo... Ten Kubuś na ścianie śliczny jest, a jego urok jest jeszcze większy gdy wiecie ile serca w to włożyliście i że sami to dla córci wykonaliście :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry