reklama

Listopad 2010

Witam wszystkie nowe listopadowe mamusie :-)

Kokota - kciuki jak zwykle bardzo mocno zaciśnięte !

skorpionica - malunek absolutnie fantastyczny, córeczka musi być zachwycona

Tofiś - ja własnie przedwczoraj kupiłam na wyprzedaży w smyku bodziaka ze sliniaczkiem - na bodziaku jest bałwaneka na śliniaczku mucha i napis "my first Christmas" będzie jak znalazł

reklama
Tofiś - ja własnie przedwczoraj kupiłam na wyprzedaży w smyku bodziaka ze sliniaczkiem - na bodziaku jest bałwaneka na śliniaczku mucha i napis "my first Christmas" będzie jak znalazł

Też go widziałam, ale pomyslałam sobie, że jako jedyny na rynku będzie królował na najbliższe Boże Narodzenie i odpuściłam go sobie.
Zresztą już od lipca będzie nowa kolekcja jesienno-zimowa, może pojawią się inne podobne.

Skorpionica - teraz dopiero doszłam do Waszego malunku na ścianie! :) Piękny naprawdę :D

czekolada - tak... Miny mojego R kiedy pierwszy raz usłyszałm ze to na 100% syn nie zapomnę do końca życia :))) Jakby się dało to uśmiechem owinąłby się dookoła głowy :D I te oczka takie radosne :) Niezapomniany widok :D

Wczoraj kupiłam kilka ubranek w 5,10,15 są fajne przeceny :) Kupowałam głównie rozmiar 74 bo malutkich ubranek mam 4 wory :D

Kobitki, pojawiło mi się mleko. Albo raczej siara. O mało, a zaliczyłabym niezłą wtopę. Przyszedł administrator pogadać o zamontowaniu czegoś na ścianie budynku nad wyjściem do naszego ogrodu. Jako że byłam tylko w piżamie, zarzuciłam szlafrok i wyszłam z nim pogadać. Założyłam ręce na piersiach i tak staliśmy może z 20 minut. Wróciłam do domu, zdjęłam szlafrok a mój chłopak do mnie: czym się tak pochlapałaś? Ja patrzę, a na koszulce plama jak pięć złotych.
Jak się zabezpieczyć przed niekontrolowanymi wyciekami? Jakieś wkładki? Właśnie sobie wyobraziłam spotkanie biznesowe, brrrr ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry