reklama

Listopad 2010

reklama
Witajcie dziewczynki!

Czytam Was od samego początku, ale tak jakoś nie mogłam się zebrać do napisania. Jestem mamą prawie 8- letniej Zuzi i przyszłą mamą listopadowej Blanki. Co do płci to byłam przekonana, że będzie chłopiec. A tu taka niespodzianka! Tak naprawdę to było mi obojętne czy będzie synek czy córka. Zuzia bardzo chciała brata, ale co mnie najbardziej zdziwiło to jej pytanie po moim powrocie od lekarza. Pokazuję jej zdjęcia główki, a ona pyta: a gdzie psioszka? A przecież czekała na brata.W życiu nie widziałam takiej radości u niej, gdy dowiedziała się, że będzie miała siostrę. I jak tu nadążyć za dziećmi? Mąż tylko musi zmienić plany, bo bramkę już szykował w ogródku.;-)
A co do ruchów to czuję je od 16 tygodnia. W pierwszej ciąży poczułam dopiero ok. 22 tygodnia.

[/url]

[/url]

mama2010 bo generalnie wszystkie powinnyśmy tyle teraz pić...ja się czasami już zmuszam, zwłaszcza jak były upały...ale 2l to na pewno nie wypijam.

Witam nowe listopadowe mamusie!

Co do suwaków to proszę wkleić odpowiednie kody tutaj: twój profil-> panel kontrolny-> edytuj sygnaturę -> wklejamy, zapisujemy i gotowe.

witam nowe mamuski:)

dzis równiez moja wizyta na godzinę 16:45...

a co do picia to wciazy powinnysmy wszytskie tyle plynow pic...ale dla mnie to rowniez ciezkie i czasami wmuszam w siebie jakies plyny;/

milego dnia
buziaki

:blink:Dziewczyny a wiecie że to będą nasze pierwsze Święta z naszymi maluszkami :-)
Tak sobie tylko pomyślałam i stwierdziłam że trzeba maleństwu kupić jakiś odświętny strój na święta !

:blink:Dziewczyny a wiecie że to będą nasze pierwsze Święta z naszymi maluszkami :-)
Tak sobie tylko pomyślałam i stwierdziłam że trzeba maleństwu kupić jakiś odświętny strój na święta !

Też o ty myślałam:) Uwielbiam Boże Narodzenie a teraz jeszcze jak będzie z nami nasz synuś to już wogóle będą piękne święta i już się nie mogę doczekać:)!

reklama
Dzień dobry dziewczynki !!! :)

Widzę ze temat Świąt i picia wody się przewija :)
Ja jakby policzyc wszystkie płyny, które piję w ciągu dnia to wyszłoby z 1,5-2 litry... Wiem ze samej wody powinno się tyle pić ale u mnie tez to niewykonalne ;)

Co do Świat to faktycznie będzie to wielka radość :))) Też pewnie kupimy synusiowi pierwszy poważny prezent pod choinkę :) Będzie pięknie :)))

A dziś DZIEŃ OJCA !!! :D Mój mężuś to dzisiaj puszy się jak paw :D:D:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry