reklama

Listopad 2010

reklama
anbar - no to dobrze ze szlafroczek miałaś :D Ja widziałam ze moje siostry używały takich specjalnych wkładek które zabezpieczają bieliznę, bluzki przez zabrudzeniami...

WKŁADKI laktacyjne BABYONO +GRATIS - tania wys (1075633912) - Aukcje internetowe Allegro

Niby 7,7 PLN to nie dużo, ale takich paczek to pewnie z 10 będę musiała kupić.
Innymi słowy, im później się pojawi siara tym lepiej :-)
Ciekawe czy to ma jakiś związek później z obecnością pokarmu od razu po porodzie.

Anbar to mogło byc jednorazowe zdarzenie...MI w pierwszej ciązy wyciekła tylko raz i podczas brania prysznica gdy je przycisnęłam ;). A mleka po drugiej dobie po porodzie miałam tyle, że pół oddziału mogłam wykarmić :)...Jak Ci się będzię to zdarzało częsciej to niesttey wkładki są niezbędne...Jak tej siary nie jest za dużo to po prostu platki kosmetyczne sobie wkladaj :) Wyjdzie taniej :)

Sorki dziewczyny, że tak mało sie udzielam ale remontujemy domek i mamy mnóstwo pracy... , ale jest tu Was tyle że macie co czytać :)...Pozdrawiam wszystkie mamuski :)

Modlisia, dzięki za radę. Wypróbuję. U mnie też z przyciśnięcia jak założyłam ręce na piersiach, ale ja to niestety robię bardzo często odruchowo, więc boję się, że może mnie to spotkać jak będę miała na sobie tylko stanik i cienką koszulkę.

Tak, tak u mnie też zmiana w wyglądzie piersi :) Większe to fakt ale nastawiam się, że będą jeszcze większe przy karmieniu :) Sutki większe i ciemniejsze jak u mulatki jakiejś :D I też jeszcze nic nie wypływa...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry