Kokota super ze z Ewunia wszystko dobrze

jak tam Twoje okolice intymne? pomogla masc witaminowa?
Skorpionica ale macie talent! pieknie zrobiliscie tego kubusia, naprawde
Paulinka nie bylo mnie troche i jeszcze nie pogratulowalam Ci mieszkanka przyszlego

nawet nie wiesz jak sie ciesze, ze bedziecie mieli cos swojego, bo ostatnio dotarlo do mnie jakie to wazne :-) juz pewnie wszystko sobie zaplanowalas jak urzadzisz
czekolada25,
zuza19 witajcie
mama2010 ja pije butelke 2 litrowa wody dziennie i nie sprawia mi to klopotu. Pije prosto z butelki do oporu, co poltorej godziny mniej wiecej, oprocz tego herbata do sniadania i w miedzyczasie sok przynajmniej jedna szklanka dziennie multiwitaminy z tymbarku

nie sikam w sumie czesto, ale za to jak siadam, to sikam jednym ciągiem 2 minuty
mglaczek gratuluje synka
dzis przed 16 umarła ta moja ciocia.. pogrzeb jest w sobote 120 km stad, i mama mowi ze nie wypada zebym nie jechala, a ja nie chce.. tzn wiem ze bede caly czas plakac, bo nie panuje nad emocjami, a nie chce sie na takie nerwy i stresy narazac

po za tym dluga podroz w dwie strony.. nie wiem co robic.
sluchajcie wczoraj caly dzien i dzis nie mam wcale apetytu. Nie wiem o co chodzi :/ jem sniadanie na sile a potem cos skubne zeby tylko i na wieczor nic.
Z P. juz wszystko ok, anbar mialas racje, (jak zwykle

), widze ze caly czas to przezywa, ale juz mniej, pogadalismy sobie, wyprzytulalismy i polecial do domu spac. Dzis byla u mnie jego mama i omawialysmy szczegoly slubu

jak wam sie podoba takie przyozdobienie samochodu:
no i tak z przyjemniejszych rzeczy, moj robaczek buszuje

wczoraj i dzis wali seriami, po 2-3 razy. Nareszcie cos czuje bez przykladania ręki

niesamowite