Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Rozmawiałam z kokotką i jest już po wizycie wszystko jest super, Ewcia dalej jest Ewcią i waży już 330g... z radości nie zabrała wyników więc małej królewny pewnie nie zobaczymy ale najważniejsze że dziewczyna pięknie rośnie i jest zdrowiutka!
mglaczek - MOJE GRATULACJE KOCHANA!!! )) Wiem jaka jesteś szczęśliwa bo ja tak samo pragnełam syneczka )) Marzenia się jednak spełniają Pogłaszcz Mateuszka ode mnie i Dawidka ))
Mysza - cudowne wieści od kokotki !!!! Ta to dopiero musi być szczęsliwa ze potwierdziła się córcia Teraz pewnie szaleje z rodzinką ze szczęścia
mglaczek gratuluję zdrowiutkiego syneczka :-) wiem jakie to uczucie bo sama marzyłam o synku i się spełniło. czekolada25 mój syneczek też się będzie nazywał Krzyś :-)
Tylko chyba ja dalej niewiem co mam w brzuszku.... to znaczy wiem z 13 tyg. ale czy to prawda??? Za dwa dni idę na badania prenatalne to mam nadzieję, że juz będę wiedziała ale chyba nie idę z ciekawości jaka płeć tylko denerwuje już się powoli czy dzidzia jest zdrowa...