reklama

Listopad 2010

Ania- bardzo mi przykro z powodu Twojej cioci, tez uwazam, że powinnaś sama zadecydować...i nie patrzec na cos takiego jak wypada czy nie wypada... .cieszę sie razem z Tobą z kopniaczkow i fajnie ze z ukochanym juz wszytsko ok:)
oby tak dalej , nie tylko do slubu ale i po:P

reklama
Witajcie!!!
Wczoraj wieczorem mala zaczela mni tak kopac ze juz jak przyloze reke do brzucha to czuc, super uczucie. Jest taka kochana!!!! Nie moglam przez nia zasnac. Dzis rano jak jechala do pracy znowu zaczela buszowac..ah nie moge sie do tego jeszcze przyzwyczaic. Ale jestem dzis w super nastroju dzieki malej.

Trusia sproboj pic kefir lub brac magnez, no i sa jeszcze takie czopki glicerynowe mozesz w aptece kupic.
Aniu przykro mi !!!

ide dalej czytac co tam u was :-)

Anbar zwierzaki są fajne...:) Co prawda mój wyprowadził mnie dzis totalnie z równowagi bo w nocy co dwie godziny chciał iśc na dwór i wył w domu nie do wytrzymania, ale tak poza tym Miki i on to przyjaciele i jeden za drugim by już na tym etapie w ogien wskoczył :)

Ja dzisiaj czuje sie fatalnie, glównie z powodu żylaka, jestem cała opuchnięta...Boli mnie tak, że mi się ryczeć chce :(...Pomaga tylko pozycja siedząca albo leżąca...Mam dość, a widzę , że z dnia na dzień uwypukla sie go coraz więcej i zajmuje całkiem spory kawałek :(.
Poza tym doszło niewyspanie i dzień mam delikatnie mówiąc do d... :(:(

Aniu trzymaj się!

anbar, kasiazar 22 tc...dziecko już słyszy więc teraz musicie zacząć czytać już bajki :-)
A swoją drogą to nieźle że ma już 25cm...
Jejku jak ten czas leci.
mama2010 gratuluję ruchów! Super!

Ja chyba poproszę ginka coby się pofatygował i zmierzył mi Szymona na następnej wizycie...

Kobietki czy Wam też się wydaje że brzuchy ruszyły szybko do przodu ? Mi się wydaje że od tygodnia to z dnia na dzień jest większy jak się rano budzę.

HIPP -> Herbatka ułatwiająca trawienie.
To jest dla dzieci po 1 miesiącu życia.
Mi ją Meryan poleciła jak umierałam po kapuście i pomaga mi do dzisiaj bardzo.

Mysza - super Kochana. Bardzo dziękuje! I mówisz ze pijesz ją 2 razy dziennie? O jakich porach dnia?

ania_ch0 - tak przeprowadzki już sie nie możemy doczekac :) Już bardzo chciałabym wniesc tam wszystkie swoje rzeczy, poukładac, zrobic po swojemu... A najbardziej chcialabym poukladac w szafkach wszystkie rzeczy dla synka :))) Mąż też bardzo się cieszy :) Ale jeszcze przed nami 2tygodniowe wakacje więc jakoś pewnie ten czas szybko zleci :)

Paulinko piję jak sobie przypomnę...czasami nawet zapomnę ;-) ale ja się po niej dużo lepiej czuję, nie ma tego uczucia ciężkości żołądka i z wc jest łatwiej.
Nie polecam tylko na noc bo jest dość słodka i jak kiedyś po kąpaniu i myciu wypiłam w łóżku to po 2 godzinach obudziłam się i musiałam ponownie iść umyć zęby bo miałam lukier w ustach.

Gdzie Wy na wakacje się wybieracie ?!?

reklama
Myszka - my w tym roku wyjątkowo zostajemy w Polsce :) Bardzo chciałam gdzieś polecieć do jakiegoś egzotycznego kraju ale jednak przedyskutowalismy wszystko z mężem i oboje będziemy spokojniejsi jak zostaniemy w kraju. Mój R pochodzi z takiej rodziny gdzie wakacje z dziecmi były w zasadzie na ostatnim miejscu (zaraz po wódce i papierosach - a tego zawsze brakowało). Ja od maleńkości jeździłam z rodzicami po Polsce i chciałabym mu pokazać tyle pięknych miejsc :) I co się okazało w czasie naszej znajomości - ze jest jeszcze bardziej zapalonym podróznikiem niż ja :D Tak więc spędzimy piękny urlop leżąco - objazdowy :D
Wbrew wszystkiemu Polska to bardzo piękny kraj i myślę ze atrakcji nam nie zabraknie :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry