reklama

Listopad 2010

reklama
hej dziewczynki:)
wczoraj niestety po pracy nie udało mi się zasiąść do kompa, położyłam się na swoim kojcu zasnęłam w ubraniach, a co mi się śniło to nie wiem. tylko zaśliniłam kojec swój;-)
Ostatnio dół dopadł finansowy a co za tym idzie psychiczny też.......
Dzisiaj mam wizytę u nowej Pani doktor :)
Miłego dnia kochane

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ...

Holly - miłego lezenia ;-) załatw sobie jakieś fajne ksiązeczki i trzymam kciuki, żeby maleństwo sobie urządziło mieszkanko trochę wyżej :-)

ja dzisiaj w pracy z bólem głowy niestety, ale musze wyczyścić kompa bo mi system zmieniają ... to jest jakaś porażka zresztą, bo teraz zmiana systemu a we wrześniu mam dostać całkiem nowy komputer i będzie zabawa od początku ... straszna strata czasu ;-) mam tylko nadzieję, że zdążą mi dać ten komputer przed zwolnieniem ...

Czesc dziewczyny!!!
Wlasnie natrafilam na post o mleczku w tubce...mniam :-)
Moja mala czesto buszuje wlasnie jakis czas po jedzeniu., moze dzis przed wizyta sobie cos przekasze :-)

Polecam przed wizytą zjeść coś słodkiego, wtedy maluszek bedzie bardziej ruchiwy. Ja po tym obżarstwie wczorajszym miałam niezły armagedon w nocy, mały tak sie kręcil, a w miejscu gdzie miał nóżki czułam na przemian jak mnie kopie.

Czesc dziewczynki !!!

Przepraszam za wczorajsza nieobecność wieczorem ale jakoś tak wszystko się nam poprzedłużało...
Co do wizyty, to jestem średnio zadowolona, mam uczucie że tylko tam kasę zostawiłam bo ginka nic nowego mi nie powiedziała... W sumie czego się spodziewac jak pare dni wczesniej miałam robione badania prenatalne. A co najlepsze ginka powiedziała mi ze chłopca potwierdzi na 100% dopiero w 28tyg bo wtedy są już wykształcone jąderka... Nie wspomnę ze ona ma przedpotopowy sprzęt... Kolejna wizyta po urlopie 1.08 Reszte opiszę w odpowienim wątku :)

Obejzeliśmy mieszkanko :) CUDNE! Zdziwiłam się ze tak wielkie i przestronne :) Dawidek będzie miał duzo miejsca do raczkowania i biegania :) I jużpostanowione od 1.08 się wprowadzamy!!! :)

Co do sprzątania to u mnie zależy jak mam wene :D Jednego dnia potrafię wysporzątać każdy zakamarek a innego to bym z łózka nie wychodziła :D Ale porządek lubię miec :)

Polecam przed wizytą zjeść coś słodkiego, wtedy maluszek bedzie bardziej ruchiwy. Ja po tym obżarstwie wczorajszym miałam niezły armagedon w nocy, mały tak sie kręcil, a w miejscu gdzie miał nóżki czułam na przemian jak mnie kopie.
Wczoraj w czasie meczu Hiszpanii zjadłam loda i czułam malucha mimo przedniego łożyska, zasuwał aż miło. Tylko mąż nie czuł :-(. A niby taki doświadczony...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry