reklama

Listopad 2010

reklama
dzwonilam do niego jak wrocil z pracy przed 19 i powiedzial ze dopiero wszedl do domu i odezwie sie jak sie wykapie. No i zadzwonil przed 20 ze pada na twarz bo dzis sie narobil jak nigdy i nie przyjdzie bo idzie spac. Nie wiem czy to bardziej wymowka, czy prawda, no ale dalam mu do zrozumienia ze mi zalezy zeby przyszedl, i to dosc wyraznie, ale widocznie nie podzialalo. Do tego nie ma juz nic na koncie i powiedzial ze nie bedzie juz dzis lecial po karte. Wiec nie bede nic pisac, bo nie lubie jak mi nie odpisuje, a jak zadzwonie to nie dosc ze go obudze to jeszcze zaczne plakac i jeszcze bardziej sie poklocimy. Takze czekam na jutro. Smutno :(

zeby sie czyms zająć i nie myslec, ani nie martwic, postanowilam przebrnac przez wątek 'nasze zdjęcia'. I chce wam powiedziec ze wcale mi sie nie polepszylo, bo tylko nabawilam sie kompleksow ;) Wszystkie jestescie sliczne, nie potrafie wymienic teraz wszystkich ktore mi zapadly najbardziej w pamiec, ale naprawde PIEKNE z was mamusie. I powiem tez ze caaalkiem inaczej sobie wyobrazalam niektore z was, (nie pomyslcie ze zle) ale bylam w bardzo pozytywnym szoku :)

Ostatnia edycja:
Zapomniec nie zapomnial, od razu poznalam po glosie i innym sposobie rozmowy :/ no ale staram sie myslec pozytywnie, jutro moze bardziej zateskni. Zawsze jak siedze na bb dzidzia mnie kizia myzia od srodka i tyle razy juz sie zastanawialam czy o tym napisac :D ale ja chyba za duzo wymagam bo czekam na porzadne kopniaki

To jutro pogadacie, obiecasz więcej czasu dla niego i bedzie dobrze.
Jak fajnie że czujesz mizianie, moje cudo kochane nic a nic nie daje znać o swoim istnieniu, tylko klucia w boku jak na kolkę

no wlasnie, tylko ja tak na dobra sprawe caly czas nie dopuszczam do siebie mysli tak to dziecko! bo nie chce sie rozczarowac.. ale czuje to po srodku brzucha i uczucie jest naprawde inne niz jelita itd. zauwazylam ze od kilku dni sie to powtarza, ale no czekam na takie porządne walnięcie sygnalizujące -to ja!

cos mnie brzuch pobolewa. I zastanawiam sie od czego. Mam lekkie mdlosci, takie ze np jedyne co teraz chce to gorzka herbata. Nie chce panikowac, bo z dzidzia napewno wszystko ok, tylko nie wiem teraz czy glodna jestem, ale nie mam na nic ochoty i dlatego boli, czy moze po prostu 'rozciągam' sie wewnetrznie?

spokojnie, na pewno wszystko dobrze aniu mi od trzech dni jest nie dobrze, a dzisiaj rano myślałam, że sobie w łeb strzele i jak wracałam z mężem ze spaceru, zjadałam i dzidziol zaczął się kręcic w wyniku czego było mi jeszcze gorzej. Odpoczywaj i raz jeszcze odpoczywaj, a jak ból nie minie do momentu jak spac będziesz szła, albo i jutra rana to dzwoń do lekarza niech sprawdzi. Czy Wy też jestescie takie ospałe?? Od kilku dni usypiam praktycznie na siedząco, dzisiaj spałam pół dnia, w sobotę to samo.

Trusia77- ja też mam ochote na małżona ale jak już dochodzi do akcji to ja sie zaciskam i dupa. Tyle miesięcy już minęło a my "pzytulalismy się" może z 3 razy buu
ania_ch0 - wszystko się jakoś ułoży, już niedługo bedzie dzidzi a to taka istotka która cie bedzie kochać bezgranicznie :-)
A ja w koncu doczekałam się rewolucji w brzuchu dzidzia kopała mnie w jednym miejscu , tam gdzie maiała nóżki :-)
Potem się jakby obracała, bo czułam takie ocieranie się. -Na ruchy polecam zjeżć całe mleczko w tubce na raz, cała mambę i paluszki :-P mi pomogło hehe

reklama
No mi tez sie zaraz skojarzylo z kojcem dla dzieci :D To juz wiem o co chodzi , mam w sumie taka dluga poduszke z ktra spie na poczku miedzy nogami, tylko ma ona jedna wage : Zawsze ucieka :D

Ja też próbowałam z poduszką, ale tez mi uciekała, więc kojec to świetne rozwiązanie. Jeden koniec idzie pod głowę, drugi pomiędzy kolana, a całe plecy mają podparcie. Wymusza to co prawda spanie w jednej pozycji, ale raz, że w najzdrowszej na boku, a dwa, że jest na tyle wygodnie, że to w ogóle nie przeszkadza.

Na ruchy polecam zjeżć całe mleczko w tubce na raz, cała mambę i paluszki :-P mi pomogło hehe

Zatuczysz siebie i dziecko ;-) Wystarczy zjeść cokolwiek i około pół godziny po posiłku położyć się.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry