reklama

Listopad 2010

Kasia- śmieję się, że zrobimy z dziecka tranzwestytę, bo juz mam parę różowych ciuchów :-D
Inez,ania- fajne kociaki!
Joaś- my też chcemy mieć czwórkę, zobaczymy jak pozwolą nam na to fundusze.

reklama
:):)
Joaś Ja Cię podziwiam, zwłaszcza, że masz takie różnice wieku jaka będzie miedzy moimi dziećmi ;)..., a wiem już teraz , że nie będzie łatwo. Miki to mały buntownik i okres buntu nie minie mu tak szybko ( z jednej strony ciesze się, że na dzien dzisiejszy dzidzia jest jeszcze w brzuszku)a z drugiej strony cudnie jest mieć taką liczną gromadkę -w sumie to my na dwójce chcielibysmy poprzestać, ale nie wiadomo czy w przyszłości jeszcze nie zaplanujemy jednego dziecka :)
Mam jeszcze pytanie, zajęłaś się dziećmi i zrezygnowałas z pracy czy może jesteś aktywna zawodowo?? Jeśli tak, to jak Ty Kochana to wszystko godzisz??

dziewczyny - czy któras z was chodzi na masaz ? Mnie ostatnio tak napieprza kregosłup, plecy i wogole wszytsko co mam z tyłu ze mój D przyniosł mi dzis od rodzców mate na krzesło do masażu z wibracjami. jest super ale zaczełam sie zastanawiac czy moge ? Czy nie zaszkodzi to dziecku ?

Hej dziewczyny jestem po usg i z Martyny zrobił się Damianek!

No to numer...pisałam właśnie o tym niedawno bo na sierpniówkach było bardzo podobnie...na początku same dziewuszki a później zaczęły się zmieniać w chłopców.
Gratuluję Synka! Bardzo ładne imię -> Damian.

Dajcie proszę spokój z tym sprzątaniem bo ja staram się niezauważać tego mojego bałaganiu... :-D

kokota- ja tez nigdy nie miałam czegos takiego, no chyba ze cos z pecharzem miałam wtedy czułam pieczenie i tak jakby ból w kroku ale nie wiem czy to ten sam bol co Twoj

reklama
dziewczyny - czy któras z was chodzi na masaz ? Mnie ostatnio tak napieprza kregosłup, plecy i wogole wszytsko co mam z tyłu ze mój D przyniosł mi dzis od rodzców mate na krzesło do masażu z wibracjami. jest super ale zaczełam sie zastanawiac czy moge ? Czy nie zaszkodzi to dziecku ?

Myślę, że nie szkodzi. Na masaż jako taki to nie bardzo sobie wyobrażam iśc, bo trzeba się położyć na brzuchu. Natomiast oprócz krzesła idealna jest piłka rehabilitacyjna (potem się przydaje jeszcze w okresie przed i poporodowym, oraz dla dziecka) oraz kojec z motherhood do spania.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry