reklama

Listopad 2010

reklama
kokota a jestes spuchnieta? bralas jakies leki dopochwowe?

kasiazar kojec do spania anbar pokazywala w wątku zakupowym, to taka poducha w ksztalcie litery C. Tez sie zastanawiam do dzis czemu to sie nazywa kojec :| w pierwszym momencie wyobrazalam sobie taki kojec jak dla dziecka, tylko ze spiaca kobieta w ciazy :-D

anbar-a co to kojec do spania ? Nie spotkalam sie chyba z takim czymś
kasiazar zagladni do watka zakupowego lub wpisz na allegro... wiele mamusiek na forum je chwalilo:)

kokota ja tez mam w srode wizyte:)

co do sprzatania to Violett szczerze Ci wspolczuje bo dla mnie takie sprzatanie to totalna strata czasu:P zawsze mialam cos innego do roboty zamiast tego, wolalam isc na spacer lub nawt poczytac ksiazke... a ze czasu zawsze mialam malo bo przed ciaza pracowalam na caly etat i stuiowalam dzinnie takze sprzatanie zadko mi w glowie siedzialo:P no ale nie uwazam ze mam w domu balagan, poprostu sprzatam gdy jest taka potrzeba....

modlisia podziwiam Cie,że taki duuuży domek utrzymujesz w porzadeczku...ja bym chyba nie potrafila:)

Lekkie rozpulchnienie czuć pod placami, rozchodzi na pachwiny,leków nie brałam. Najgorzej jest jak siedzę. Moje dziecko uwielbia mnie kopac w krocze, może to przez to ,aż robi sie to nie przyjemne.
Czytalam,ze wzrasta cisnienie wśródmaciczne w ciąży i ból krocza to niby normalne ale najczęsciej jest to po 30 tyg .

A tak z innej beczki to zaczęła mi sie zgaga , może faktycznie ten ucisk to rosnąca macica bo jeszcze zgage mam ,tyle,ze to jedo uciska od góry na żoładek a drugie od dołu .To było by logiczne,zwłaszcza,że jak leże to macice mam juz nad pępkiem

kasiazar kojec do spania anbar pokazywala w wątku zakupowym, to taka poducha w ksztalcie litery C. Tez sie zastanawiam do dzis czemu to sie nazywa kojec :| w pierwszym momencie wyobrazalam sobie taki kojec jak dla dziecka, tylko ze spiaca kobieta w ciazy :-D
No mi tez sie zaraz skojarzylo z kojcem dla dzieci :D To juz wiem o co chodzi , mam w sumie taka dluga poduszke z ktra spie na poczku miedzy nogami, tylko ma ona jedna wage : Zawsze ucieka :D

Kokota- ja tez mam zagage od kilku dni i jest to dla mnie straszne bo nigdy nie miałam, nie wiedziałam nawet jakie to uczucie a teraz Brrr Koszmar

Ostatnia edycja:
Mama2010 - ja też uciekam od prasowania koszul, wogóle prasowanie i gotowanie to porażka. Za to mogę sprzątac, myć okna i nawet trawę kosić. W końcu do samego końca miałam być chłopcem.
agrafka - to tak jak u mnie - 25 maja - to chyba chłopiec - rosną jajka, a 17 czerwca prawdopodobnie dziewczynka bo widzę wargi sromowe. Zgłupiałam już....
Kokotka, ja mam takie dziwne wrażenie czasem przy siadaniu, jakbym miała wszystko na wierzchu i usiadła na to. Po chwili odpoczynku przechodzi, niewiem co to.

Jak wieczór dziewczyny? Ja odliczam do czwartku, po 2m mąż przjeżdża na kilka dni. Oj niestety będzie używany, biada mu bo mam taką cheć na niego..... Wyposzczona i wogóle brakuje przytulanek. Zobaczymy co z tego faktycznie wyjdzie.
Pogoda troszke się pogorszyła, wieczory zimne jak w IIp sierpnia.
Mam neta bezprzewodowo więc teraz, laptop na kolanka, jedzonko przy łóżko i jestem!!!!!!!

ja mialam ostatnio taka sytuacje z wargami, tylko ja to chodzic nie moglam, siedziec nie moglam, nic nie moglam. Zadzwonilam do gin i powiedziala ze podmywanie tantum rosa i masc witaminowa wszystko zalatwia. No i mi pomoglo, mysle ze Tobie tez powinno-rozumiem jakie to moze byc uciążliwe, a zaszkodzic Ci napewno nie zaszkodzi. Ku mojemu zdziwieniu masc witaminowa jest tylko z witaminą A. A idąc do apteki bylam pewna ze to jakas masc ze wszystkich witamin :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry