reklama

Listopad 2010

Witam Wszystkie mamusie po mojej dłuższej przerwie :-) Miałam strasznie zabiegane te tygodnie i nie mogłam na dłużej usiąść przy komputerze.

Mysza84 ja również zaczęłam pić tę herbatkę jak przeczytałam o niej tu na forum. Na początku za bardzo mi nie smakowała, z powodu jednego ze składników, chyba anyżu (bo rumianek i koperek mi zawsze smakował :-)) ale jakoś po kilku dniach picia, przyzwyczaiłam się do tego smaku :-) Zgadzam się w pełni, że spełnia swoją rolę i ułatwia trawienie :-)

My z A. na wakacje narazie nigdzie nie planujemy pojechać bo remontujemy domek i każdy grosz się przyda.
Tylko w lipcu wybieramy się na Bitwę pod Grunwaldem :-D bo jest w tym roku 600-lecie a oboje lubimy średniowieczne czasy :-) Mam nadzieję, że uda nam się również zajechać do Malborka, bo nigdy tam nie byłam a wielu znajomych nam poleca.

Chciałam się również pochwalić, że kupiłam sobie dziś w Smyku polecaną przez Was poduche - Kojec :-) Przyznam, że jestem zachwycona :-)

Niestety nadal nie znamy płci naszego maluszka :-( 6 lipca mam kolejną wizytę u gina, więc może tym razem dowiemy się czegoś więcej ;-) Ale ciesze się, że czuję już maluszka, narazie to leciutkie pukanie, lecz powtarza się o podobnych porach dnia, na które z niecierpliwością czekam :-)

Buziaczki dla Was i miłego dzionka :-)

reklama
Dziewczyny czy wy też tak macie że jesteście uradowane a za chwilę wrrrrr, normalnie pogryzłabym
I niemam z kim się pokłócić a tak mi się chce
I batona mi sie chce
Idę spać....

rozia Grecja w tym roku tania jak barszcz, bo się pewnie ludzie boją latać więc tym bardziej warto.
Jak tylko mi ginek pozwoli to lecimy na koniec lipca.
A co do moich podróży to tym bardziej mi teraz ciężko tak w domu wysiedzieć...ale cóż.

Trusia77 hormonki szaleją!

Dziewczyny, wpadłam jedynie na chwilę się przywitać. Szaleję. Nie mam czasu na nic, zasuwam w domu. Mam tyle rzeczy do zrobienia, ze szok. Właśnie przerabiam szuflady w komodzie niedługo będzie można zobaczyć na Czworokątnie...
Dzisiaj byłam w sklepie zakupić biustonosz. Oczy wyszły mi z orbit... 75G. A jeszcze tyle przede mną...
Trusia77 - ja co chwilę płaczę i się śmieję na zmianę... Nie wiadomo o co biega...
aduska, nie żartuj. W szczecinie ten upał? Zaraz wsiądę w samochód i pojadę. U mnie na termometrze 14 stopni :szok: Po domu w grubych skarpetkach łażę bo mi zimno.

U nas 12 i deszcz...

aduska, nie żartuj. W szczecinie ten upał? Zaraz wsiądę w samochód i pojadę. U mnie na termometrze 14 stopni Po domu w grubych skarpetkach łażę bo mi zimno.
nie zartuje na termometrze jakies z 25 a na sloncu 30:P

Mysza84 nie ten czas mi leci jak najszybciej...przynajmniej te 2 tyg...bo ja juz chce poszaaaaalec na zakupach konkretnych:P

Trusia jak narazie mi humorki przeszly chociaz ogolnie mam humorzasty charakterek...gorzej bylo w I trymestrze:)

hej po małej przerwie, spowodowanej naszym pobytem w szpitalu....tym razem z moja przypadłością
mam nadzieję,że wychodzimy powoli na prostą i obejdzie się juz bez niepodzianek....
pozdrawiam wąteczek :)

a...i widzę,że herbatka na topie...pijcie, pijcie...niech schowają się wszystkie lacktulozy, czopki, i duphalaki;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry