Holly gratuluję synusia
Tofiś to super ze juz czujesz ruchy
ja dowiedzialam sie o ciąży w 11 tygodniu i przez ten czas wypilam dwa drinki te w butelkach typu sobieski impress

bardzo czesto o tym mysle, czy to moze miec jakis wplyw na dziecko, bo to przeciez pierwszy trymestr najwazniejszy, staram sie pocieszac ze niektore kobiety jeszcze pozniej sie dowiadują i piją znacznie wieksze ilosci.. na szczescie ja za alkoholem nie przepadam, od czasu do czasu jakies piwo smakowe wypilam, czy takiego drinka. Wiec teraz wcale mnie nie ciagnie, no i tego szampana to na slubie tez sie nie napije. Kupie chyba piccolo tak jak ktoras z was polecala
Moj P. bardzo by chcial syna, ale ostatnio powiedzial, eee chociaz moze byc i dziewczyna, tylko zeby miala charakter po mnie a nie po Tobie

to bylo oczywiscie w zartach, bo wiem ze mu to bojetne tak naprawde, tylko ze marzy mu sie pograc z synem w pilke itp a dziewczynki nie zawsze przepadaja za takimi sportami

po za tym ja od poczatku mam wrazenie ze to bedzie syn, po prostu takie przeczucie i imie w sumie tez pierwsze ktore wymyslilismy jest dla syna. Ale zobaczymy jak to będzie. Juz w piątek