Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
powiedzialam mu o moich obawach, ze chyba upragnionego chlopca nie bedzie, a on nie dal mi dokonczyc i zaczal na mnie krzyczec Witam dziewczynydługo mnie nie było bo w taki upał nie miałam ochoty no siedzenie przed komputerem. Dziś się trochę ochłodziło i pada deszczyk. Też już czuję ruchy mojego maleństwa i jest to cudowne uczucie :-) Maluszek też nie chce kopać męża bo jak ten przyłoży rękę to zaraz się uspokaja
20 lipca mam usg połówkowe i myślę, że na 100% potwierdzi że chłopczyk
Mam też wielkie zmartwienie bo od wczoraj twardnieje mi brzuch nie mam pojęcia dlaczego bo nie miałam wielkiego wysiłku fizycznego ani nic w tym rodzaju. Przejdę się dziś do mojego gina bo mnie to bardzo martwi.
dzisiaj byłam u gina- nie mojego bo moja jest na urlopie i ten bardzo spanikował że mam za twardy brzuch, a ja tak nie uważałam.... powiedział że w piątym miesiącu nie powinien taki być i że może to oznaczać stan przed poronieniem. wysłuchał tętno i kazał brać no-spe- jak nie pomoże to mam jechać na pogotowie. przeraził mnie okropnie, poryczałam się tam prawie. Ale jestem już w domu i mi przeszło, może jakiś przewrażliwiony był, moim zdaniem nie jest bardzo twardy, poza tym to nie pierwszy raz i moja gin nic nie mówiła jakoś o poronieniu... nie wiem już czy to coś złego czy nie, napisz co Twój powiedział.