• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

reklama
Czekam jeszcze na jutrzejszą wizytę...i wtedy będę skakać do góry jak usłyszę "wszystko ok"!
Na razie wie tylko mój W. moja przyjaciółka i jedni znajomi, bo akurat byli u nas jak robiłam teściora.
Bardzo pragnę tej dzidzi.

Ale to jest piękne uczucie prawda? ja równiez bardzo pragnę dzidziusia i już się doczekac testowania nie mogę:) widzę, że niedawno straciłaś maleństwo, bardzo mi przykro:( od razu zaczeliście się starać czy to była słodka i piękna wpadeczka?:)

Powiem tak...bardzo pragneliśmy dzieciątka...ale wiadomo ->lekarz zalecił odczekać choć nie był w tym stanowczy ;-) i ja ten brak stanowczości wykorzystałam i wcale nie uważaliśmy, a że kochamy się od zawsze codziennie (z małymi wyjątkowymi dniami kiedy nie ma żadnych seksów) to się udało.
Ja bym nie podejrzewała że będę w ciąży bo poprzednio miałam problemy z owulacją...pęcherzyki były za małe. :-)

Przywitam się tylko i ide nadrabiać zaległości a jestem na stronie 45 chyba ;-) Super że tak się kręci, żebym jeszcze czasu miała więcej na czytanie, ale może po 31 marca bede miec wiecej luzu.

Pozdrawiam

witam wieczornie ;-)
no chlopcy sie kapia, a ja mam chwilke ;-)
ale dzis dzien mi szybko zlecial... masakra.

milego wieczorka moje mamuski :-D

Witam wieczornie kochane listopadóweczki;-) Jestem szczesliwa bo wrócilam od ginka , no i póki co wszystko ok! Mała kropeczka ma się dobrze- umiejscowiona tam gdzie trzeba ,no i za 2tyg kolejna wizyta z nadzieją na bijące serduszko.
musze zrobic morfologie, p-ciała na toxo, wr, bad moczu, glukoza..itp.
oj...coraz wczesniej robie sie zmęczona, muli mnie strasznie ;-/
ściskam wirtualnie i zycze milego wieczorku!

reklama
Witam wieczornie kochane listopadóweczki;-) Jestem szczesliwa bo wrócilam od ginka , no i póki co wszystko ok! Mała kropeczka ma się dobrze- umiejscowiona tam gdzie trzeba ,no i za 2tyg kolejna wizyta z nadzieją na bijące serduszko.
musze zrobic morfologie, p-ciała na toxo, wr, bad moczu, glukoza..itp.
oj...coraz wczesniej robie sie zmęczona, muli mnie strasznie ;-/
ściskam wirtualnie i zycze milego wieczorku!

:-) to super ,a foteczka ???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry