Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej kochana :* Strasznie sie ciesze ze sie odezwalas. Dziewczyny powiedziały juz wszystko co chcialam ja napisac. Ciesze sie ze to forum Ci w jakis sposob pomaga ale napewno nie pomoze do takiego stopnia bys stanela na nogi. Dlatego tez uuwazam ze powinnas zglosic sie do jakiegos psychologa, ktory zajmuje sie takimi sprawami i napewno wam pomoze :*Przepraszam, że piszę...
Ale mam problem....
Ostatnio nie mogę w ogóle spać...budzę się po północy i już w ogóle nie śpię, a jak rano zjem coś na śniadanko to odrazu zrzucam. Niby potem jest lepiej, ale ogólnie jakoś tak strasznie mi duszno, i jakbym nie była w swojej skórze i chciała ją zrzucić....
Nie wiem dziewczyny, pomóżcie. Wizytę mam 10 i będę na nią jechała ponad 100km....
Dziękuję, że jesteście....jak czytam to forum to mój umysł dryfuje wokół maleństwa...tak jest dobrze..
To forum to moja odskocznia, moja twierdza.
Dziękuję.
madziankaa, jak grzybica sie objawiala? Czulas swedzenie czy cos tkaiego, czy nie wiedzialas ze ja masz i dopiero lekarz Ci powiedzial? Bo ja mam ciagle jakies takie mysli, ze moze cos tam sie dzieje, a ja nawet nie wiem, bo nie bada mnie lekarz ale nic mnie nie swedzi, a uplawy chyba w normie czyli sa ale bialawe i nie maja dziwnego zapachu..
zalagol, no to miejmy nadzieje, ze ladniejsza sala Ci sie trafi ale w ostatecznosci i tak wazniejszy jest personel, zeby sie Wami dobrze zajal, wtedy mozna wybaczyc i brzydka sale![]()