reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

reklama
Melduję że do wesela 2,5 godziny a teściowa nie zaprosiła do przymiaru sukienki.....więc pewnie przed samym wyjazdem każe mi ją ubrać i wtedy się okaże że jest za duża!!

P.S. Moja teściowa nie wie że ja sukienkę już mierzyłam pod jej nieoecnośc, więc sytuacja BARDZO niezręczna.
Siedzę w makijażu i fryzurce i czekam na ARMAGEDON ( generalnie dzisiaj zaliczyłam kłótnię z moim małżem o kolor pokoiku Leośka więc humor ŚWIETNY dobrze że makijażystka dobra kobita zamalowała worki pod oczami, bo jak już zaczęłam płakać to nie mogłam przestać, czuję że mam już Wszystkiego dość, ale przez wielkie W, mam nadzieję że rozumiecie mnie kobity bo mi normalnie hormony dzisiaj szaleją że hoho!)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Amerie, życzę dużo cierpliwości.. biedna nie dnerwuj się już , wszytsko będzie dobrze!

Boże tez was tak bolą piersi? Mne tak boli, że aż czuję mdłości,nie mogę nawet ich dotknąć, przez to jestem taka przybita, bo ciągle czuję ból.
lasotka- ja też dziś wybieram :) o ile piersi mnie przestana boleć

Mnie natomiast niewiem dlaczego ale boli mnie kość łonowa troszke mnie to niepokoi czy was też tak boli w dole???

Ixi - to bierz leki i leż, może za jakiś czas będzie lepiej jak u mnie (ups, żeby nie zapeszyć)

Lasota - na grzyby powiadasz? Ja pojdę nas łąke, podobno są pieczarki, a akurat w sklepie nie mieli

Amerie - trzymam kciuki
Też umyła bym okna, ale mam zakaz.

Piękna pogoda, słońce i cieplutko

Melduję, że wróciłam.
Zebraliśmy ok 50podgrzybkow, z czego ok 10 normalnych rozmiarów, reszta wielkości do 3-4cm. Wielki wysyp się zaczyna, pewnie we środę bedą już porządne.
W każdym razie najwięcej widziałam tzw szatanów (udających podgrzybki, olszówki i inne). Nie pamiętam abym kiedykolwiek widziała te podstępne borowiki w takiej ilości - więc moje drogie uważajcie

trusia, dzikie pieczarki też widzialam, ale na wszelki wypadek nie zabierałam do domu ;)

amerie, co do teściowej, jeszcze raz współczuję. Niestety nie czytałam podręcznika z asertywności, więc nadal nie wiem, jak ja bym z tego wybrnęła. chyba po prostu moment został przegapiony (tak gdzieś przy pierwszej wzmiance o tym, że szacowne dzieło powstanie, a teraz tu już... No czekamy na foty;p)

a mnie bolą jelita!

Ostatnia edycja:
Kochane, ale się rozpisałyście - ale to już tradycja taka, trzy dni nieobecności i jakby jedna książka więcej do przeczytania ;-)

Po pierwsze - spóźniony ale wielki i szczery buziak dla Paulinki :-)

Po drugie - Amerie współczuję niezręcznej sytuacji, ale w końcu do jasnej, ciasnej w ciąży jesteś więc kiedy masz mieć humory i zmiany (także gustu) jak nie teraz ;-) Postaw na swoim!

My dziś byliśmy na USG 4d i (wcześniej nawet o tym pisałam posta ale mi zeżarło) żyłam nadzieją, że mój kochany Leonard pokaże coś więcej niż siusiaka - a tu znowu nic - tzn. coś, jak najbardziej coś - olbrzymi pyrtek - pokaże w wątku ze zdjęciami, wizytę też opiszę tam gdzie trzeba.

U nas ziiimno i pada. Ledwo koło 10 stopni się kręcimy, a wieczorem to już lepiej nie mówić...

A tak w ogóle, to Amerie baw się świetnie na tym weselu - szybciutko zapomnisz o sukience ;-)

reklama
Mnie natomiast niewiem dlaczego ale boli mnie kość łonowa troszke mnie to niepokoi czy was też tak boli w dole???

Ja miałam/mam takie bóle. Powiedziałam o tym lekarce i zrobiła mi usg spojenia łonowego czy się nie rozchodzi więcej niz powinien. Na szczęście nie, stwierdziła że może to być zapalenie ... ale zauwazyłam że jak nie chodze za dużo to mi przechodzi.
Więc najlepiej jak CIę tam bardzo boli to przy następne wizycie powiedz lekarzowi niech sprawdzi dla spokoju.

Do góry