reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

Mój Leoś ma bardzo nisko główkę i to powoduje bóle w podbrzuszu - takie bardziej ciągnące klimaty. Najgorzej jest przy wstawaniu i zmianie pozycji... Niestety o bólu kości łonowej nic nie wiem.

reklama
A moja malutka dziś mi dała nieźle popalić. Cały czas kopała mnie w jakąś część ciała w środku i to nieźle bolało-jakby mi ktoś szpilkę wbijał. Pary razy mnie aż w pół zgięło. Na szczęście sekunda i po bólu więc nie mogę aż tak bardzo narzekać :)

Witam niedzielnie:)
Piękne słońce za oknem...
Mój maluszek bardzo się denerwuje na mnie jak się położę na prawym boku wtedy dostaję takiego kopa(jego nóżki są akurat po prawej stronie)-chyba w żebra-że momentalnie zmieniam pozycję...zastanawiam się co to będzie jak on będzie większy i coraz mniej miejsca na harce...aż się boję ;)

Rainmanka - dziękuje za odpowiedź. Wizytę mam dopiero 21.09. troszkę czasu jeszcze ale jak bedzie mnie to niepokoiło to wybiorę się do niego w tym tygodniu. Najbardziej boli ale to nie jest duży ból jak obracam się z boku na bok.Nie mam żadnych plamień ani upławów.Zauważyłam też, że jak mniej chodzę to mnie nic nie ma. Może za duzo ruchu mam i jestem ciągle w biegu mimo że jestem w domu. Postanowiłam od dziś sie oszczedzać i więcej siedzieć.

Dzien dobry :) Znalazłam dziś ten temat na forum i chetnie bym do was dołączyła, ale nie wiem czy mnie przyjmiecie?? :zawstydzona/y: Termin mam na 2 listopada i na 1000 % będzie córka.

Miqua83, no jasne ze Cie przyjmiemy, w koncu jestes listopadowa mamusia :), witaj i sie rozgosc. A tak przy okazji ja mam termin na 3 :) i bedzie chlopiec.

Julek tez nie przepada jak sie klade na prawej stronie (chyba, ze akurat sie przesunie i nie ma tam nozek) i mnie zaraz kopie, zebym sie obrucila :)

Witaj Miqua - super, że cały czas nas przybywa :-)

Ja miałam słabą noc - łapały mnie skurcze, brałam magnez ale nie pomogło... Poza tym Leoś wiercił się strasznie a przez to, że chyba wysoki chłopak z niego i miejsca ma coraz mniej to najczęściej odbywa si to na zasadzie takiego jakby przeciągania - równocześnie kopie mnie nóżkami z prawej i wyciąga rączki z lewej :-)
Czuję się jakby próbował mi brzuch jeszcze rozciągnąć.

U nas też słoneczko ale chyba zimno będzie - nie wiem dokładnie bo jeszcze nie wstałam - tylko mój R. wychodząc do pracy obudził mnie na świeżo wyciskany soczek grejpfrutowy. Taka poranna tradycja ;-)

ja tez tak mam coraz częściej, brzuch się robi płaski i wystają mi takie dwie kule po bokach, jakbym miała tam duży bochenek chleba, ale magnez nic mi nie pomaga

Wpadam na szybko, niestety mój małż się czymś zatruł albo ma grypę żołądkową biegam z miską tam i z powrotem.....pozdrawiam i życzę miej niedzieli!!

reklama
Do góry