reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

Co do 5-10-15 i smyka to jestem zdania, ze taka "jakość" to tylko w przecenach jest sens nabywać,

zgadzam sie w 10000%, w Smyku, to ja bym jeszcze dodała,że w 70% -wych przecenach....
nie wiem, jak ciuszki niemowlęcę, bo w lecie nabyłm zaledwie 2 bodziaki i jeden pajacyk...ale dla starszych dzieci... jeżeli chodzi o jakość...niestety totalna porażka;//////

reklama
Hej dziewczynki :-)

Ja coś dzisiaj nie mogłam się z łózia podnieść, co otworzyłam oczki żeby wstać to same się zamykały i znowu zasypiałam :-).

Dziewczyny jeśli chodzi o SR to ja po zajęciach na temat porodu, połogu, zwiedzania sali porowych itd., również miałam mieszane uczucia i byłam bardziej przerażona i sama nie wiedziałam czy dobrze zrobiliśmy , ze w ogole zaczelismy na nią chodzic. Ale takie uczucia były całe szczęscie tylko chwilowe. To raczej normalne, ze jak się nam unaoczni wszystko co nas czeka, to czuje się takie przerażenie. Ale potem, po jednym dniu takich wątpliwości, cieszyłam się , ze to wszystko wiem, bo wiem co mnie czeka a strach nie jest już taki obcy i jest oswojony. Jak skończycie cały kurs to same zobaczycie i też stwierdzicie, ze jesteście oswojone ze wszystkim i dobrze przygotowane pod względem psychicznym. Ja tak bynajmniej mam dzięki naszej położnej :-). Więc główki do góry, za parę dni będzie o niebo lepiej z tymi odczuciami.

Elzu tak naprawdę to odkąd znam mojego Ł. to jeździmy cytrynami, a to już 9 lat he he. Małżowinka zaczynał od BX, potem był XM, potem Xantia, w lato sprzedaliśmy Xsarę a teraz kupiliśmy C5 w kombiaku. Ja jestem osobiście bardzo zadowolona, szczególnie z hydraulicznego zawieszenia. Tym autkiem się płynie po naszych dziurskach he he he. Aaaaaa dodam jeszcze , ze do ślubu jechaliśmy też cytryną , o taką: galeria

a ja dla poprawienia humorku właśnie piekę ciasto ze śliwkami. może w ten weekend pojadę na jakieś zakupki? w niczym się już nie dopinam :-)

co do smyka, to kupuję tam w styczniu buty Ecco dla dziecka. są dobre przeceny. z ubraniami bywa różnie. czasami można coś trafić. natomiast 5_10_15 bardzo lubię. nie znoszę za to Wójcika.

Przekazane mi przez Clio87:
wiadomość od IXI:
Mam się dużo lepiej :tak: od wczoraj nie mam skurczy więc nie dostałam rano kroplówki. Mały fika i fika :-D podobno waży juz 1800g a ostatnio na wizycie gin powiedział mi ze 1300g, a na pewno tyle nie przytył od tego czasu. Na sali mam teraz taką fajną dziewczynę, 21 lat i ma w brzuszku 3 mieszkańców! :szok::rofl2: jest w 36tc i już planują cesarkę. POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH mm I LISTOPADÓWEK dzięki wielkie :laugh2:

Hej, wpadam na chwile bo ostatnio jakoś malo czasu.
Co do SR to się zgadzam ze jak sie pójdzie i obejrzy sale to jakoś można sobie lepiej wypobrazić jak to będzie (nawet jeśli nas cos nie zachwyca). Zreszta chyba jak sie nie chodzi na SR to tez pozwalają obejrzec.

Co do małżowin. Mój M jest pełen obaw, że bedzie mnie bardzo bolalo przy porodzie i przemawia do brzucha w tym stylu: "Wiesz, jak sie otworzy taka dziurka to musisz sie tamtedy szybko prześlizgnąć" - Proste nie?

Pozdrawiam i ciesze sie ze z Ixi już OK.

:-) IXI to najwspanialsza wiadomość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oby tak dalej! Wszystko będzie dobrze, podleczą i może nawet puszczą do domku! Bardzo się cieszę!
Teraz tylko nieh jeszcze Anarien wypłacą kaskę i będzie wszystko ok.

Naprawdę kolka to normalne? A ja już wczoraj zmartwiłam się, bolało z prawej strony, a Małej tam niema. Kolka bolała z pr, Mała skakała po lewej, szło się wykończyć

Super, że u IXI lepiej...:)
My wczoraj zaczelismy juz robic przemeblowanie:)
Dzisiaj idziemy podejrzec maszego maluszka...juz nie moge sie doczekac...

reklama
Do góry