reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2010

reklama
ixi robiłam tylko posiew z pochwy czy nie ma jakiejs niedobrej bakterii... Cytologie miałam jakoś na początku ciąży i była ok więc może dlatego mi nie powtarzała...

LLF dzięki za słowa otuchy. było tak źle, że momentami żałowałam ze jeste drugi raz w ciąży.

ale to już za mną. pozostało jeszcze kilka niedomówień ale to już błahostki w porównaniu z główną przyczyną.

teraz znów cieszę się ciążą, Julcią i pomimo szarugi za oknem, mój swiat staje się co raz bardziej kolorowy :-)

Kochane, pojawiła mi się kolejna dolegliwość - mam nadzieję, że związana jedynie z ciążą ;-)
Mianowicie - strasznie chrapię - oczywiście sama tego nie słyszę ale mój R. nie może ostatnio spać przez to. Mam nadzieję, że przejdzie :-)

Hej u nas narazie wszystko ok chociaż też takie skurcze jak na okres, ale nie bardzo bolesne wiec sie nie przejmuje, dobrze ze dzisiaj wizyta to jeszcze mnie gin przekona ze jest ok.

Wszystkie mamy które maja w perspektywie wczesniejszy porod - myslimy o was i duchowo wspieramy :)

Na szczeście teściowa lubi prasować a przyszła prababcia chodzić po ciuchlandach i wyszukiwać "używane" ubranka.

Czy ktos może ma książeczke ubezpieczeniową dla członków rodziny pracownika, bo ja mam taka i sie zastanawiam czy bedzie ok, i jak nowa musi byc pieczatka zeby byla wazna. Przepraszam jesli ten temat juz byl ale nigdzie nie moglam znaleźć, jaby któraś coś wiedziala to bede wdzieczna za pare słow.

Hej dziewczynki, u mnie wielkie zmiany, mój M dostał lepszą pracę i będzie pracował do 15, weekendy wolne,jesteśmy tacy szczęśliwi :-D do tej pory tyrał nawet w weekendy do 20. co za zmiana!
madzia-mama nadzieję, że już wszytsko ok

Witajcie Dziewczyny!

Jeśli chodzi o książeczkę zdrowia, to musi być na 1 miesiąc do przodu ważna. Rodzinna chyba też może być, ale nie jestem pewna.

Amerie - wygląda na to, że nasi tatusiowie mają urodzinki w tym samym dniu (21.11), tylko mój jest nieco starszy (69 lat), mama z kolei jest z 16.11 więc może urodzę w jej święto. Byłby numer.

Witajcie!
Ale miałam ciężką noc, gardło dało mi we znaki i ból głowy. Straszne, nic nie pomaga, muszę jechać kupićszałwię i płukać, może pomoże :(
Amerie i Joaska ja też mam termin po 20tym i wale bym się nie pogniewała jakby mnie ruszyło. Tylko pewnie dotrwam do tego pierwszego zakładanego terminu (z 1go usg) na 27.11, no ale mam ur 01.12 to też by fajnie było.
MałaAnka myślę że pieczątke przystawiamy po wpisaniu danego członka rodziny?????????

Dobra koniec leżenia, muszę na pocztę i do pracy, papa

reklama
To ja w pełnie październikowa mocno zaciskam nogi hehe,musze dotrzymac do listopadowej ale bedzie ciezko bo to i tak po moim terminie hehe. Ale damy rade:)

Do góry