Cześć kochane moje maminki :-)
dzisiaj była miła odmiana bo wpadli na godzinkę znajomi... Strasznie miło bo odkąd się Patrycja urodziła to tylko mnie koleżanki raz odwiedziły (nie liczę mamy, teściów czy braci). Smutne , czuje sie odsunięta przez wszystkich znajomych:-( no nic, trzeba isć dalej
winki[/B] -patrząc na twoją aktywność zaczynam mieć kompleksy

bo ja najczęściej spacer zaliczam, ale fakt że zastanawiałam się nad zajęciami dla mam z dziećmi, chociaż chyba dam sobie jeszcze z miesiąc
Walentynki, no przyznać się ile listopadówek poszalało w 2011 w tym czasie co? Bo mi wychodzi że to jakoś tak było, chociaż staraliśmy się od dłuższego czasu.
angelika - ja też myślę,ze jak mały skończy dwa latka to byłby super moment na drugiego szkraba, ale to na dzień dziesiejszy tak mi się wydaje, zobaczymy. Przyznam że mi też trochę brzuszka brakuje, ale przez całą ciążę miałam potworną zgagę i tego mi zupełnie nie brak
ja się tak zbieram i zbieram i nic... miał byc basen, ćwiczenia z maluszkiem, wypad na stok i nic... te mrozy mnie zatrzymały albo były wymówką bo jestem ciągle zmęczona
Pół godz teraz mi się darła, nie wiem czy to ból brzucha bo tak się dziwnie skręcała z bólu czy to szok. Dałam jej paracetamol przeciwbólowo. dopiero 13 a ja mam bałagan, małą na rękach, mokre ciuchy od noszenia jej i brak sił;(
Ja przedwczoraj szczepiłam, potem calutki dzień i noc też przespała ładnie tylko z przerwami na jedzenie, za to wczoraj był cyrk regularnie. Dzisiaj już wszystko wróciło do normy: spanie-jedzenie-zabawa-spanie-jedzenie-zabawa
Dzisiaj jeden raz usypianie coś nie szło, mąż ją wziął na ręce i lula 5 minut, patrzy na mnie błagalnie na co ja podeszłam pogłaskałam go po pleckach i mówię-to było moje wczorajsze całodzienne siedzenie w domu i nicnierobienie, teraz ją noś aż uśnie a ja zamknę drzwi bo mnie głowa od płaczu patrycji zaczyna boleć-i wyszłam

Mała faktycznie zasnęła, mąż dumny jak paw przyszedł do mnie, pochwalił się po czym musiał wyjść a po 10 minutach już był koniec spania. Teraz malutka siedzi w bujaczku, patrzy na mnie a ja do was piszę i na głos jej czytam od razu żeby się nie nudziła
andrzelika - zdaje się, że Nimfii kiedyś wklejała link do strony Bobovity, gdzie można zapisać się na darmowe próbki jedzenia. Niestety nie
Poradnik żywienia małego dziecka | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo! już wypełniłam, jeszcze wypełnie z adresem mamy i teściowej

tak zrobiłam z herbatką Herbapolu na laktację i mam jeszcze do dziś
Nie wiem co myśleć o tych skazach i alergiach... Ja nie dam rady być na tak ścisłej diecie bo oszaleję !!!
Nie jem już nabiału i kakao, ryb i tak nie lubię, o jajkach nie wiedziałam...
pediatra kazała zachować taką diete jak mam
patrycja ma pod wieczór szczególnie czerwone policzki i suchą skórę na nich
Skóra jest też nieco wysuszona na udach i ramionach
pediatra mówiła że to typowo alergiczne miejsca ale nie mamy zaczerwienienia w zgięciach... Chyba pójdę do drugiej lekarki w przyszłym tygodniu