reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2011

reklama
My jednak nie poszłyśmy na spacerek mała jak zasnęła o 12stej tak spała do 14.30, a po za tym deszcz pada i tek dziwie szaro na podwórku nie przyjemnie, niedzielę spędzamy na oglądaniu filmów oglądliśmy już DRIVE i COLOMBIANA a wieczorem oglądniemy BOBASY:tak:
katerinka fajnie że mała spała całą mszę też chcę od wiosny zabierać małą do kościoła żeby ją przyzwyczajać :tak:

Gola ja mam mutsy 3 rider więc nie bardzo hcyba ci pomogę, bo on z przodu ma jedno podwójne koło, ale jedzie zygzakiem tylko ja chcę go prowadzć jedną ręką i ma niezablokowane to koło, jak blokuję to jest ok, no i jak prowadzę obiema rękami.

Hej dziewczyny, ja na moment opisać Wam chrzest :-) Wyszło FANTASTYCZNIE. Mszę wyjątkowo odprawiał arcybiskup (Filipek spał cały czas :-D) a potem poszliśmy do zakrystii dopełnić ostatnich formalności, arcybiskup rozmawiał z nami, pobłogosławił Filipka a potem wyszedł na nasz chrzest, zrobił niespodziewanie przemowę przed udzieleniem chrztu przez księdza. Strasznie miło i wyjątkowo się złożyło :tak: Na przemowie Filip tak patrzył na Apb a podczas samego chrztu był strasznie spokojny.
Potem był obiadek w restauracji, też było super fajnie, było 13 osób a obiad z ciastem i sporym napiwkiem wyniósł nas 350zł, a myśmy się spodziewali przynajmniej 2x takiej kwoty :szok:. Po obiadku jeszcze poszliśmy sobie na kręgle które są obok restauracji (ten sam lokal). Podobno zdjęcia są piękne, wrzucę jak zobaczę, lecimy jeszcze pod wieczór do teściowej, koniecznie muszę je zobaczyć :tak:

ponko super, że Chrzest Święty tak udany:)

dzięki dziewczyny za odzew w spr. wóziora, mój nie jedzie zygzakiem, tylko tak dziwnie trzęsą się kółka te przednie skrętne . I czy tak to ma być?

PS Dostałam dziś od taty( - jak to ujął , bo nic mi nie kupił jak urodziłam Polę) Laptopa Lenovo, zaskoczył mnie totalnie, ale teraz będę mogła z Wami pisać później niż 22, bo Mac`a mamy u nas w pokoju, a ja spie u Poli i wieczorem juz tam jestem. A laptop jest ladny i czarny heh:))

buziary:* miłego wieczorku kochane

Gola super niespodziankę zrobił ci tata tez mam Laptopa Lenovo:tak:
ponko super że uroczystość tak pięknie Wam się udała :tak:

Miłego wieczorku Wam życzę :-)
ja lecę oglądać Oszukać Przeznaczenie 5 Bobasy jutro będziemy oglądać

Ponko super, że wszystko się udało;)
Gola - prezent super;)

Brrr ale zmarzłam;( u nas cały czas lał deszcz ze śniegiem.Przemokły mi buty;( (a miałam na grubej podeszwie ale z solą nie wygrasz) i przez to mnie palce bolą bo niestety też się zmoczyły... Myślałam że nie wytrzymam. Teraz mnie zimno trzącha bo jak wyszłam z autobusu to jeszcze musiałam na męża czekać 10 minut bo nie słyszał telefonu... Telepocze mną zimno jak cholera... Czekam w tym tyg na becikowe (wreszcie!) a przyda się oj przyda...

MOja dziecinka płakała za mną strasznie jak byłam w szkole. Nie chciała babci i tatusiowi jeść, ani spać, ani się bawić. Brzuszek jej nie bolał i nie wiedzieli o co jej chodzi, a jak wróciłam to była obrażona na mnie:szok: ale po chwili się uśmiechnęła i przytuliła;)

reklama
Do góry