I
inna_a
Gość
mirelka-on po prostu wcześniej nawet nie próbował się podnosić tylko sobie leżał na boku głową i rękę ciumkał, a dopiero wczoraj się skapł,że można inaczej ha ha 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja używam Libero ale 3cocoa co do białych pampersów to ta siateczka jakby przyklejała się do pupci teraz miałam zielone bo bialych nie dostałam poluję na 4 libero w necie ale nie mogę ich poszukać na allegoro
, początkiem kwietnia będe w PL to mogę ci przywieźć kilka paczek o ile chcesz? ;-) uważam że to najlepsze pieluchy jakich używałam a używałam naprawde wielu ;-)super że Alanek w końcu podnosi główkęmirelka-on po prostu wcześniej nawet nie próbował się podnosić tylko sobie leżał na boku głową i rękę ciumkał, a dopiero wczoraj się skapł,że można inaczej ha ha![]()
, a jak byłaś z nim na szczepieniu to nie zwracali na to uwagi?? bo mój Kuba na pierwszy badaniu nie podniósł głowy (chociaż w domu podnosił bez problemu) i od razu nas do fizjoterapeuty skierowali 
, a nie masz problemu żeby się z wózkiem zapakować do autobusu bo ja pamiętam że kiedyś to ciężko się wsiadało a u nas nie mieli wtedy zbyt wielu tych obniżanych
, wydaje mi się że przeżywał wczorajszy plac zabaw bo się wyszalał na zjeżdżalni (a dawno nie był) a on straszny wrażliwiec jest
U nas pogoda przez okno wyglada bosko,slonce swieci i wyglada ladnie ale jak wyszlam na ogrodek to zmienilam zdanie,jest zimno i wieje dosc mocny wiater,na spacer pewnie nie pojdziemy ale na ogrodek synka wystawie chociaz na te 20-30 minutek zeby sie przewietrzyl 
no ale w jakis sposob musza spalac i cwiczyc miesnie ;-)
i krzyk, bo u nas na prawdę zawsze była złość i darcie się straszne
jakbym nie była to myślalabym że termometr się zepsuł
tak jak pisałam mam x-landera