reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2011

Ponko ale lipa z tym egzaminem. A tak sie bidulko uczyłaś...
niuniunia mam nadzieję że z tej gorączki nic nie bedzie!!

dziewczyny a ile kalorii powinno sie jeśc jak się karmi??

reklama
mirelka przylatuje pod koniec marca i wracam w lany poniedziałek z mężem(od doleci na weekend świąteczny), razem jestem 2 tygodnie! Juz się nie moge doczekać wizyty w PL!!!

Gola no tak...te chłopy...nie umieją się przyznac do błędu;-)

Niuniunia - biedna Wikusia:-( Myślę, że to od ząbków, tak samo biegunka też od ząbków może być

My siedzimy dziś w domciu, od godziny pada śnieg z deszczem. Pola wstała dojadła z drugiego cycora i bawi się na macie- baardzo to lubi, gada , łapie grzechoki , a ja mam chwilę dla siebie i udało mi się dokończyć odkurzanie. Ale jakaś taka dzisiaj jestem nietomna, boli mnie głowa i jestem śpiąca. Oho Pola właśnie walnęła kupsztala, muszę przebrać dupinkę:tak:

PS u Was też taka pogoda??:-(

niuniunia biedactwo malutkie... ale niestety takie sa uroki ząbkowania

ponko ważne że Ty się nauczyłaś i Tobie wiedza zostanie w głowie :tak:

gola u nas tez jest masakryczna pogoda :wściekła/y::wściekła/y: już było tak ładnie, sucho zero śniegu i dzisiaj zaczeło padać jakieś ***** z deszczem :wściekła/y:... już mnie szlak trafia z tą pogodą :(

Hej mamuski!
My po spacerku, ale pogoda dziś nie rozpieszcza, deszczysko a na ulicy błocko pośniegowe i mega kałuże, no ale się ruszyliśmy!

Niuniunia, Kasiek, Syl, Mirelka
współczuję marudkania bobików, biedaki męczą się z tymi ząbkami, ciekawe kiedy na nas kolej przyjdzie??
Gola ja tez mam fotelik, ale Cabrio Fix z bazą Family Fix i jestem b.zadowolona, że bezpieczniej i nie trzeba się użerać z tymi pasami.
Ponko ale numer wycięli ci studenci, co to za uczelnia jeśli mogę spytać? Dziwne, że władze uczelni tak szybko zwalniają osobę, która wykłada tyle przedmiotów po takim pisemku od niezadowolonych studentów???
Ankusch powodzenia z wyrabianiem ciasta, odstaw w cieplutkie miejsce do wyrośnięcia! A twoja Martynka pracuje nad kupką w nocy tak samo jak mój Artur, stęka bieedny i muszę go brać do nas do łózia.

gola hehe niezłe z tymi kółkami ;-) oj i ja jakaś dzisiaj kopnięta nic mi się nie chce muszę chatę ogarnąć a jakoś mi nie idzie to i Martyna dokucza spać nie chce w macie bawić się też i sama nie wie co chce...a ja tym bardziej :wściekła/y:
U nas pogoda byle jaka ludziska dziwnie chodzą jakby było zimno..z rana był mróz widziałam pod blokiem że niektórym samochody nie chciały ruszyć i trzeba było skrabać szyby.
nianiunia biedactwo twoje małe cierpi może na te ząbki.Ja też 2 razy chorowałam i Martyna zdrowa cyc ją chroni:-)
Angun ;-)dzięki tak zrobię.Ah te nasze małe stękacze hehehhe

hej Kobitki, ja tylko na chwilke. Dzieki Katerince odkrylam galerie naszych listopadowych dzieciatek i musze Wam powiedziec, ze piekniejszych nie widzialam :D szczegolne gratulacje zaś wysyłam do ankusch - bozsz jak cudnie gada Twoj Szkrabek :D No bobasy sa po prostu EKSTRA :D milego popoludnia :)

Ja żyję nadzieją, że to od ząbków bo też mi się wydaje, że przecież cyc ją chroni, a jak mama chora to cyc chroni 2 razy więcej... Mała śpi niech śpi biednactwo.

Onanana ostatnio czytałam, że matka karmiąca powinna zjadać dziennie 3400kcal. Dla mnei to sporo za dużo...

Gola
u mnie pogoda do bani, pada śnieg z deszczem aż szaro na dworze

reklama
Do góry