W
winki80
Gość
Mirelka - czy Pepsi obrazila sie na mnie i przez to nie udziela sie na forum???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od wczoraj mamy z moim ciche dni, zauważyłam, że odkąd jest Franek zdarzają się coraz częściej
:-( Pochwaliłam ostatnio mojego i od razu wywinął mi numer, ale szkoda gadać... 

. Przegadamy :-)
, ale tak to jest....raz lepiej raz gorzej 
chyba musze jeszcze w spodnie zainwestowac ;-)
)

ja mimo iż mam klimę w aucie to jak staje na czerwonym to mała się drze okropnie, nie stałam jeszcze w korku, ale boje się co to by było 
szkoda gadać :-(
więc na własne życzenie chirurg mu go zdejmie, ach co za ludzie
Przywiozłam brata do siebie to leżąc na kanapie bardzo ładnie zajmował się Lenką, a ona była zadziwiająco grzeczna, ja posprzątałam zrobiłam 2 pralki prania i umyłam włosy. Potem zabraliśmy mamę i pojechaliśmy do niej na obiad i spacerek. A że jestem z mężem na ścieżce wojennej to po przyjeździe przewinęłam dziecko i się zebrałam na mega długi spacer do parku w centrum miasta :-) Jestem tak skonana, że chyba usnę na siedząco, ale na BB mam jeszcze siły 
dla każdego mężczyzny atrakcyjna kobieta wygląda inaczej , ja mam straszny brzuch po dwóch ciążach i wyglądam jakbym znowu była ale mojemu to kompletnie nie przeszkadza 
i mojemu co jakiś czas powtarzam że w złym kraju mieszkamy :-)
, bo kurtke też mam porządną