reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2011

dziewczyny jak macie jakies newsy na zamknięty to piszcie na zamknietym i nie wzniecajcie tu podniecenia, bo ja np. z zamknietego nie korzystam

reklama
Hej dziewczyny a wiecie co juz ne ogarniam co sie dzieje teraz z ludzkimi organizmami. Wlasnie kolejna znajoma napisala mi o wczesnym poronieniu :-/ krwawienie wysatapilo w tak mlodej ciazy ze gdyby nie testy ciazowe to wcaleby nie wiedziala ze jest w ciazy :-/ i takich przypadkow w ostatnich mieisacach spotkalam juz tyle ze az wierzyc sie nie chce... I jak to jest ze te male jajeczka nie moga normalnie osiasc w goranizmie. Ech...

a tak pozatym to pasuje sie w koncu zaczac szykowac do tych bialych swiat :-D sprzatanie i takie tam, ech az mi sie nie chce rolet odsuwac z rana zeby patrzec za okno co sie tam wyprawia :-/

hej kochane. Ja już w pracy... muszę dziś o 14 wyjść więc jestem wcześniej.

Justynaz niestety widać że i nasze BB przegrało z FB i mi osobiście jest smutno z tego powodu bo bardzo lubię tu pisać...
Nimfii olej przygotowania!! Upichć coś dobrego i wystarczy. Szkoda se nerwy psuć myjąć np okna i patrząc co za nimi się dzieje.... Mam nadzieję że wiosna/lato w nagrodę będzie nas rozpieszczać!

ONANANA nastroju przedswiatecznego nie mam ale robic musze ;-) w poniedzialek mamy tesciow. Dzis porzadki a jutro juz pieczenie ;-)

Czesc dziewczyny:-) moge sie do was dolaczyc?:happy:

Mam na imie Patrycja mam 22 lat i mam coreczke Oliwie ktora urodzila sie 13.11.11 (moj prezent urodzinowy:-D), mieszkamy kolo Szczecina. hmm co moge jeszcze o sobie napisac:eek:

PETITKA witaj :-) pisz jakbys miala jakies pytanie, czy chciala napisac jak wam mija dzien ;-)cokolwiek, dziewczyny odpisza.

ok super!:-)

No to mam pierwsze pytanie. Jaki szampon uzywacie dla waszych maluchow do wlosow? Moja mala ma strasznie sucha skore na glowce, ma jescze malo wloskow i to widac. Pediatra kazal smarowac oliwka przed kapiela i to robie juz od dawna ale nic sie nie poprawilo. Macie jakas rade dla mnie?

reklama
Hej Petitka. Witamy Was wśród nas:) Co do mycia główki to ja myłam Mai dotychczas Nieva baby płynem 2w1 a teraz mamy chyba Dzidziusia. Majka ma jeszcze ciemieniuchę ale ma sporo włosków. Muszę zacząć z tym walczyć.

Do góry