reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Właśnie tętno jest miarowe spadków nie ma i jeszcze wlazł mi tak nisko ze trudno określić gdzie głowa a gdzie dupka mam przyjechać na 18 bo dużo bab jest wiec jeszcze godzinka już sie umówiłam z kolega ze mnie zawiezie i poczeka za mną

Mama, to dawaj znac jak po ktg.
Ja dziś byłam u lekarza, wszystko ok, tylko jakieś niske cisnienie 105/60 (to chyba na to zalamanie pogody). Przytylam od poczatku ciazy 4,5 kg ale z tego az 2 kg za ostatni miesiac (lody na Baltyku i frytki!!!). Na usg zapisana bylam w 30 tygodniu ciazy ale moj prowadzocy chce zrobic po 32 tygodniu, wiec bede miala kolejne w 33 tygodniu. I te weneryki tez powiedzial ze po 32 tygodniu powtorzymy.
Odwiedzialam tez moj zespol w pracy, miesiac juz leniuc**je i sie przyzwyczailam do tego, nie spieszy mi sie wracac :)

Cheetah ja mam tez niskie ciśnienie wypije kawe podskoczy do 110/50 ostatnio mialam60/40 mnie tylko puls rośnie zaliczyłam najwyższy już 140 ja mam usg w 34 żeby określić wagę i zrobić pomiary az sie boje ze urodzi sie wielki chyba dostałam d3 a nie placebo i dlatego ja coraz większa jestem

Dziewczyny a pod koniec ciąży te ruchy czuć słabiej?

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ja nie czułam słabiej.
One się zmieniają z każdym tygodniem, pod koniec to już nie kopniaki, ale takie wiercenie, dziecko wypycha różne części ciała, brzuch się deformuje- czasami jest całkiem krzywo :) Ale ja do końca czułam mocne i częste ruchy.

Ja też mam zwykle niskie ciśnienie- 80/60. Lekarz się cieszy, ja mniej :)

reklama
Hej dziewczęta,

Mama290 u mnie w zeszlym tygodniu byl taki dzien i noc ze tez nie czulam prawie ruchow i juz kazdemu mowilam ze dziwne i na sile slodkie jadlam. Ale po 2 dniach za to tak mi w nere kopał ze pozalowalam ze spokoju nie docenilam :-) Daj znac jak po badaniu ale ja jestem dobrej mysli ze bedzie dobrze :*

Ja dzis po glukozie ochydne wstretne to bylo noz tak slodkiej rzeczy jeszcze nie mialam w buzi staralam sie szybko tak jak radzilyscie ale nawet nie chcialo mi sie to rozpuscic w tak malej ilosci wody. Oczywiscie jak wrocilam glowa mnie rozbolala i slabo mi bylo takze przespalam ze 3 godziny. No ale dalam rade. jestem przekonana ze gdybym robila takie badanie w I trymestrze to wylądowala by glukoza w ubikacji. Teraz juz mnie nie odrzuca az tak od slodkiego wrecz przeciwnie. Ciekawe jak z wynikiem.

Morfologia oczywiscie sie pogorszyla bo jakby inaczej znow spadek hemoglobiny itp. no nic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry