reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ja bede miala termin okolo 25 pazdziernika :) a tez jestem ciekawa ktora pierwsza urodzi :D i bedziemy ogladac malutkie szkrabiaki :D juz sie nie moge doczekac :D u nas 3 kolejne dni 26 st srednio wiec w miare mam nadzieje ze upalow nie bedzie . Wyskoczyla mi kurzajka na drugim palcu na stopie na poduszce mam ten zamrazacz ale czy moge go uzyc w ciazy? Kurzajka tygodniowa wiec przydalo by sie ja szybko zlikwidowac, jak myslicie?

No ja tez mysle ze od 14 pazdziernika moga sie posypac maluszki a nawet i wczesniej jak jakiejs sie w 37 porod przytrafi , ja po 20 mam planowana wiec moze byc kilka mam przede mna :-) ale sie zacznie

Będę zazdrościła każdej mamusi, ale już po porodzie ;-) nie chcę nawet przypominać sobie co mnie czeka :szok:
Część z Was narzeka na nudę, ja znów jestem aktywna, zrobiłam przetwory na zimę, przygotowałam maluszki do szkoły, a dziś umyłam okna i mam już prawie 100% dla córeczki. Korzystam póki czuję się dobrze :-D

reklama
Aleali jak ja wczoraj mylam okna w salonie dziś w sypialni, tez mieliśmy odświeżanie ścian mąż malowal :)) a teraz się błyszczy zostały mi półki w szafie :-)) potem czekam na łóżeczko

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry