reklama

Listopad 2015 :)

Ja mam to usg w 30tygodniu i 1dniu doktorka kazała zrobić około 30 tyg wiec tak się umówilam. Wy wszystkie wiecie ile ważą dzieci już a ja od usg polowkowego nie wiem:)) ciekawe ile moja mała ma.
Przyjechałam do teściów pod Kraków ciągle goście... Od rana do wieczora. Siedzę i potem brzuch dołem ciągnie... Chyba trzeba lezec

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
ja idę teraz to będzie 27 tydz., następne badanie jak zwykleza miesiącwięc już co najmniej 31 tydz.; ale teraz to już myślę, że nie ma się co przejmować. te pierwsze były ważnew którym tygodniu - bo za późno już nie widać przezierności no i połówkowe pewnnie żeby jeszcze dobrze przez cieniutką skórę obejrzeć serduszko. moja gin np. co miesiąc sprawdza obwód główki, brzucha, długośc kości udowej i ogląda narządy, żołądek, pęcherz buźkę, nawet paluszki u stópki mi ostatnuo pokazywała, że dobrze ustawiona stopa względem podudzia;)

Aleali dzięki.poprzednia ciąże prowadził inny gin.od polowkowych nie robił mi usg tylko słuchaliśmy bicie serduszka.dopiero w 36 tyg. z szacunkowa waga 2900.urodziłam ponad 4 tyg pozniej z waga 3150.9 dni po terminie.przez 16 tyg luka w usg wiec nie mam porównania.

Mialam dzisiaj okropny dzien od samego rana okazalo sie ze z zalozeniem nowego pieca grzewczego bedzie problem i z planu max 10 tys bedziemy musieli zaplacic 17-18 tys zl az mi sie plakac chce z takim nastawieniem zaraz czuje sie jak chora

Ja się wagą przejmuje strasznie ale przez to że mam obawy po pierwszej ciąży:( I na każdej wizycie pytam o wagę i czy aby na pewno prawidłowa... Ja ide 12 września na tą akcję u nas w mieście ale mam też skierowanie do szpitala na to usg i może mi podpowiecie w którym tygodniu iść bo w 33 tyg mam się zgłosić ze świeżym usg do neurochirurga i za bardzo nie wiem kiedy się wybrać żeby było dla niego dobrze...

reklama
Ale chyba skierowanie jak mam z tamtego miesiąca to nie będą się czepiać bo wolałam wcześniej wziąć a nie mam na nim napisane że pilne ani nic takiego bo nie chce znowu prosić o kolejne...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry