reklama

Listopad 2015 :)

Moja córka też by chętnie się spakowala i pojechała do.Polski tak jak i ja.. Ale.właśnie trzeba mieć gdzie wracać. Życie nie jest tak proste jakbyśmy chcieli. Może kiedyś jak dzieciaki skończą szkole same.zadecydują gdzie chcą mieszkać.

reklama
Ja zawsze chcialam 3 ale po tej ciazy nie wiem czy sie jeszcze zdecydujemy moze jak bede po 30stce :) narazie bedziemy myslec sprzedac obydwa mieszkania kupic dom no i zalezy jak u mnie z kariera :)
Finke nie jestem w stanie ci nic powiedziec ale mysle ze czas sam wam pokaze bo nie wiesz jak bedzie za 3 lata, z naszych znajomych ktorzy wyjechali albo z dziecmi albo dzieci rodzily sie tam to twierdza ze nie maja poprostu do czego :)
Kasiu podczytalam pazdziernik faktycznie sie zaczelo druga mamuska w tym samym czasie tez sie rozpakowala :)
Ja za wasza porada skorzystalam dzis z gemini dzieki piekne :) faktycznie super i wszystkie medyczne rzeczy zamowione :)

Chetach ja dziś widzialam dwie ok 2 latki dziewczynki z tata za rączkę i mama w nosidelku niemowlaka hihi to apropo rodzenstwa :) a co do braku blizniat w rodzinie to ja tez nie miałam a mąż daleko dr mowi ze z nim to nie ma nic wspolnego. I zdarza się tez bez dziedziczenia wiec kto wie :) a co do rozpakowanej mamy z pazdziernika to ja je podczytuje szczegolnie mamy blizniakowe i czytalam ze choleztoza jej sie trafila cholera ale wazne ze dziewczynki mają sie dobrze... medycyna w dzisiejszych czasach potrafi wiele oby szybko i zdrowo rosly!

Wlasnie czytam teraz i sn urodziła i takie duze i same oddychają cudownie! Ale zaczynam trzasc portkami ze jestem tylko w miesiac młodszej ciąży... i jeszcze jedna dziewczyna u nich urodzila. Ranyyy

No ja też szczególnie ze bardzo. Dobrze znam ją z innego wątku i w szoku byłam odrazu przestraszona he czy u mnie nie będzie tak i uznałam ze zaczynam się spinac z przygotowaniem

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny ja się modlę żeby mnie nie spotkało urodzić tak wcześnie... ale to wszystko może przez to że ja się napatrzyłam trochę na te dzieci w inkubatorach i rodziców aż serce ściska

nie ma też co myśleć o tym że się szybciej urodzi bo jeszcze z nerwów się coś zacznie dziać. ja już bym bardzo chciała mieć ciążę za sobą ale z drugiej strony jestem totalnie nie przygotowana....

reklama
U nas wczoraj na szkole rodzenia jakas dziewczyna zapytala polozna, jakie najmniejsze dziecko sie urodzilo w szpitalu. Polozna powiedziala ze lepiej zebysmy nie wiedzieli, ze jedna dziewczyna w nocy urodzila w 26 tygodniu, druga w 29. Naprawde czasami lepiej nie wiedziec.
No i szykowac torbe na wszelki wypadek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry