Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No jak to leci )
Cheetah czy następne zajęcia mamy wspólnie w szkole rodzenia?cos wiesz? Bo mnie nie było we wtorek... Tak lało ze mi się odechciało...
Ewel, nie ostatnie zajęcie jest wspólne 6 października. Mięliśmy wycieczkę po oddziale, ale pokazali tylko jedno sale porodowa, w poporodowych już nie byliśmy, chyba zajęci przez mamuśki z dzidziusiami.
Hm, jak wychodziliśmy o 19 ze szkoły rodzenia, to nie padało
Dzisiaj ta pogoda jakas marna bo zle sie czuje i do tego okazalo sie ze bentysta co mi robil kilka lat temu zle wyczyscil mi pod plomba i to co ten myslal ze to jakis niegrozne przebarwienia to najzwyczajniej wychodzi mi to czego tamten niedoczyscil. Wtedy zaplacilam za plomby i teraz wszystkie jego wymieniam i place kolejny raz za te same zeby.
Cheetah dzięki za wiesci tak wtedy juz nie padało ale w ciągu dnia co chwile jakiś słaby dzień miałam no nie chciało mi się ) a To tylko ćwiczenia miały być u nas.. ) w ten wtorek juz ide
a ja wlasnie na te cwiczenia najbardzije chce isc, uwazam ze za duzo o tym samym porodzie i pologu mowili, az 3 zajecia. Chce wiecej o opiece nad noworodkiem i jakies praktyczne cwiczenia I wlasnie polozna powiedziala ze nie maja nic przeciwko paznokciom pomalowanym
Ja nie będę miała pomalowanych paznokci i tak, bo nie lubie. Tylko sie zdziwiłam, ze polozna tak mowila, powiedziała ze przecież sa takie trwale paznokci to sie nie da zdjąć nawet.
Ja tez idę z czystymi ale dziewczyny przychodziły z rożnymi a pózniej trzeba było sie nakombinować żeby zdjąć lepiej nie kombinować nigdy nie wiadomo co sie moze stać