reklama

Listopad 2015 :)

Ja zdjelam juz zele i regeneruje swoje ogryzki. Lakierem maluje bo to mozna szybko zmyć. A szkole rodzenia skoczylam w poniedziałek az szkoda bo fajnie sie chodzilo :) dzis sie nabiegalismy na tej sesji. Pogoda dopisala strasznie jestem ciekawa efektow :)

reklama
u Nas też dziś była piękna pogoda. byłam aż 2 razy na spacerze z Jasiem. a później brzuch mi tak się twardy zrobił że musiałam no-spe wziąć. to moja pierwsza w tej ciąży. do tej pory radziłam sobie magnezem ale on dziś nie pomógł. zrobiłam listy rzeczy potrzebnych dla mnie i dla dziecka i jestem przerażona ilością. jutro jadę leżaczek kupić.

mam już łóżeczko, przewijak, karuzelę, i jutro leżaczek...

Claudia31 kamień z serca jak dziecko chętnie idzie do przedszkola co? :tak: Mój dziś wstał o 6 z zatkanym nosem, pobawił się i też poszedł cisza w domu. Kiepsko spałam, co godzinę budziłam się na siku ..... Teraz głowa mnie boli a czeka mnie prasowanie 2 tury ciuszków dla Karoliny. Szaro buro i ponuro dzisiaj ..... Mąż przyjeżdża wieczorem, cieszę się, ale zaczynają mnie męczyć takie wyjazdy, przyjeżdża raz na dwa tygodnie, jest w piątek w nocy a w niedzielę po obiedzie już jedzie ...... Także ciągle sama jestem z tym wszystkim. Ogarnąć dzieciaki, kota, rachunki, obiady, zakupy, teraz też rzeczy dla małej. Mama czasami mi pomaga przy chłopakach, ale jak mam potem słuchać jaka to ona zmęczona, że głowa boli to już wolę nie korzystać z jej pomocy.

Super Claudia ze tak zachecili twojego malucha :) Jak tam nocka dziewczyny? Cichutko tutaj. Ja mam coraz gorsze noce. Do polnocy chlopcy urządzają sobie zabawy. Tak bolesne ze usnac sie nie da. A pozniej dochodzi dreptanie cholernymi nogami i jeszcze cos mnie staw w nadgarstku boli i tez dretwieje.. dr google mowi ze to moze byc zespol ciesni nadgarstka.. super a jak juz znajde wygodna w miare pozycje to mi sie siku zachce i tak w kolko. Zasypiam z przemeczenia nie wiem o której .... to sobie pomarudzilam z rana :D

Sylka mam to samo... Mecze się w nocy, mówię do męża kiedy się wyspie a on do mnie za rok:) zabawne.. A na początku ciąży tak cudownie się spało...

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Claudia, super ze tak chetnie poszedł. moj dzis o dziwo tez ok, ale to przez to ze wczoraj wrocil do domu bez przytulanki - gdzies im sie zawieruszyla w przedszkolu i nie mogli odszukac. potem mi dzwonily ze juz jest, ale za daleko mialam i nie chcialo mi sie juz wracac po nią. wiec on jak malo kto dzis lecial i cieszyl ze swojego piesia odzyska :) teraz weekend, wiec mi sie skonczy cisza i spokoj w domu, oby do poniedziałku :)

Ja spie nie najgorzej wstaje na siku ze 2 - 3 razy wiec nie jest zle ... kurcze zjadlam kanapke z musztarda i ketchupem bo mislam mega ochote i sie boje czy nie za ostro dla malego ...

reklama
A ja jak kamień przez to ze wczoraj nie było drzemki ciśnienie 80/50 wypiłam dwie kawy oglądałam pokłosie to zawsze rak jest jak coś dobrego w tv to późno i w środku tyg a jak chce coś oglądać np w niedziele wieczorem to taki chłam tyle lat żyłam bez tv zachciało mi sie pożeracza czasu ehhh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry