Mi z terminami jak dotąd sie wszystko zgadzalo kazde usg i z OM wychodzi ten sam dzien, no bo nie ma co ukrywac to bylo planowane wiec sama wiem kiedy do poczęcia doszło :-) hehehe
A co do szpitali to ja caly czas nie wiem, ten w Pruszkowie wszyscy odradzają chociaz do Pruszkowa mam blisko bo ja z Ursusa. Sasiadka moja mowila ze sie przestraszyla jak byla tam na wizycie i jakby cos sie dzialo z dzieckiem to nie maja tam fachowych sprzetow wiec i tak przewoza wtedy do Wawy.
Ja to mysle nagminnie o Żelaznej albo Madalińskiego.
Na zelazna pewnie mnie nie przyjmą ale chcialabym to obejsc i zapisac sie do Domu Narodzin na żelaznej, tam sie rodzi tylko z połozną w domowych warunkach a jak bedzie cos nie tak to i takk wtedy do szpitala na Żelaznej cie musza juz wziasc. A jak nie to chyba Madalinskiego tam chyba remont zakonczyli. Sasiadka tam rodzila w sierpniu musze ją podpytac o warunki i klimat.
Cheetah no masz racje jak mąż Cię moze zawiezc to lepiej skorzystac, a w Mariocie zawsze zawsze jakby to powiedziec korki są. A nie blizej na Jerozolimskich 162? to po drodze z Pruszkowa i do centrum nie trzeba dojezdzac? ostatnio tam nie bylo remontow ja tam mam najblizej jesli chodzi o luxmed.