Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mam na ten moment miec SN, chyba ze mlody znow sie przekreci w poprzek to wtedy CC.Dziewczyny wy wszystkie macie cc?
Która jeszcze będzie rodzic SN?
Mam wrażenie że rodzic naturalnie będzie nas garstka :-(
Ja jestem po wizycie i jestem wściekła
W sumie tylko wiem tyle że główka na dole wymiar na 37 tydz i są wody
Ja zapytałam czy potwierdzi płeć bo teoretycznie u niej ostatnie usg miałam w 22 tyg to powiedziała że za bardzo ścisnieta a jak o wagę to "nie na tym sprzęcie "
Normalnie wyjdę z siebie :-( tyle czekałam na to usg bo myślałam że 3 na NFZ to zrobi je dokładnie i się kolejny raz zawiodłam. Idę prywatnie bi chciałabym znać chociaż wagę, teoretycznie ma być mniejsza, ale ona tego nie wie bo nie mówiłam że dodatkowo chodziłam na usg, a jakby dziecko było zbyt małe lub zbyt duże? Może powinnam wtedy mieć cc lub dokładniejsze badania / masakra
Tak mi smutno jak pytałam gdzie ma nóżki czy rączki go mnie obala,mówię że mam wrażenie że bardziej skośne leży bo chyba to nóżki czuję z boku a nie pod piersiami to nic na to.nie odpowiedziała.
Dziczyzny jak dziecko ma glowke na dole a nóżki z boku to jest ok?
Przeciez w wiezieniach maja lepsze warunki niz w szpitalach, chodzi o wyposażenie jak i tez o jedzenie. Przykre ale prawdziwe.Miniaa, na Klinicznej jestem. Dziś wychodzimy. Już nie mogę się doczekać. Łóżka na Klinicznej są tragiczne. Założę się,że w więzieniach mają wygodniejsze, bo inaczej bunt by się podniósł.