• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2015 :)

szkoda że się nie da czegoś podciąć żeby dziecko zaczęło samo kupkę robić.

jeszcze na ząbki homeopatyczny lek viburcol jest dobry. ja stosowałam u starszego a u młodszego też stosuję jak nie może wycisną kupki na rozluźnienie.

reklama
Dziewczyny wiem ze zadaje ostatnio dużo pytań ale znów mam okres ze to i tamto mnie niepokoi.
Chciałam zapytać co ile dni lub ile razy dziennie Wasze maluchy robią kupkę?

noooo ja też przestałam pomagać. dziś były 2 jedną sam zrobił małą a druga była z podgiętymi nóżkami większa ( tylko mu zadarłam nogi do góry ) chłopak ma jeszcze problem z rozluźnieniem mięśni. wczoraj nie było żadnej. zobaczymy jak będzie jutro.

mój się uczy robić sam kupki i idzie mu to coraz lepiej. tylko że robi często po trochu. myślę że jeszcze miesiąc i się nauczy. dziś leniwie niedziela minęła. Jasiu jest lekko przeziębiony a mnie wczoraj jak by w kościach łamało ale dziś już ok.

reklama
Moja Nadia od dwóch miesięcy robi jedna kupkę dziennie bardzo rzadko dwie... z tym nie mamy na szczęście problemu karmie pół na pół swoim i sztucznym. .. jak rzadziej robiła gdy była malutka to kładł am do bujaczka zazwyczaj pomagało jak nie a widziałam ze ma problem używałam czopka...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry