Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
u nas też tylko dwa zęby ale ja się tym jakoś szczególnie nie przejmuję
idziemy dzisiaj do lekarza bo ma wysypkę od piątku a wczoraj już się bardzo brzydka zrobiła, takie krostki jak przy ospie i coraz więcej
NaNa8 takie rozsypane ale na całym ciele, prawie. Nie ma na brzuchu i pod włosami.
To bostonka i w sumie niewiele się z tym robi, samo przejdzie.
Córka ma to samo więc do końca tygodnia siedzimy w domu. Z Krzysiem tylko na krótki spacer raz dziennie. Całe szczęście że teraz taka pogoda to nie szkoda.
Moją małą prawie trzy tyg. temu gryzly komary w buzię (trzy) , miała takie czerwone kropki, kiedy już prawie znikały, zrobiły się z tego takie twarde bąble...
Malaja czyli to pewnie normalne, a ja myślałam że powinny wychodzić szybciej.
Jak ubieracie dzieci na spacer jak jest tak z 14st i pogoda taka hmm po wczorajszym deszczu ??
Moja miała dzisiaj body z kr.,bluzkę z długim i bluzę, czapkę, spodnie od dresu i skarpetki. Się zastanawiam czy nie za mało na tych nóżkach i czy juz jakąś chusta na szyję.
Tylko co więcej? To w co ją w zimniejsze dni ubiore
Relepka my też mieliśmy Bostonke. Szybko przeszło. Ale skóra schodzila z palców u stóp.
Objawowo mieliśmy mało, bo tylko stopy i pod pampersem(dużo),. W buzi jest najgorzej jak dziecko ma, u nas nie było.
Ja młodego ubrałam w body na dl. Rękaw i bluze cieplejsza spodnie od dresu i skarpety a na glowe kaptur. Stopy okrylam kocykiem bo sciaga skarpety. Wieczorem założyłam mu na body bluzke i zamiast bluzy bezrekawnik bo w bluzie mu sie chyba nie podobalo, chyba za cieplo.