Miniaa super pomysł z tym domem. My oboje wychowywaliśmy się w domu, a teraz mamy małe mieszkanie w bloku i czasami czujemy się jak w klatce. Najgorzej jest latem, bo zimą to faktycznie wygodnie.
Też marzymy o własnym domku
Ester a może w sąsiedztwie też będą małe dzieci i Twoje znajdą nową ekipę do zabawy
Kasiu gratuluję synka. Na anemię podobno bardzo dobrze działa sok z pokrzywy, mojej szwagierce pomógł i jeśli mnie dopadnie to chyba też spróbuję. Pokrzywa ma dużo dobrze przyswajalnego żelaza
Jutro idę na wizytę do gina, miałam iść dopiero 23 ale powiedział, że gdyby mi twardniał brzuch to mam przyjść wcześniej. Ciekawe co mi na to powie. Przez ostatnie dni czułam się okropnie, bolało mnie podbrzusze, twardniał brzuch, nic mi się nie chciało tylko leżałam. Nospa i magnez nie pomagały. Ach jakaś deprecha mnie dopadła. Może jestem panikara, ale wolę wszystko sprawdzić dwa razy przy tej mojej wiotkiej szyjce.
Dzisiaj umówiłam też połówkowe dopiero na 27 czerwca. Mogłabym wcześniej, ale pani w przychodni zaproponowała mi udział w szkoleniu dla lekarzy. Będę robiła za eksponat, ale przy okazji badanie będzie darmowe. Już w tej ciąży wzięłam udział w jednych badaniach klinicznych więc i tym razem mogę, a niech się lekarze uczą. A ja też chętnie posłucham, może takie badanie będzie dokładniejsze.:-)