reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2015 :)

Kleopcia a czy robiłas juz jakies badania? Ja mam wizytę dziś

Też jestescie tak senne jak byscie z tydzień nie spały??:-) Miłego piątku Wszystkim.:-)

reklama
ewel78 w poniedziałek robię betę i progesteron, w środę kolejną betę.

Idę dzisiaj do rodzinnego i coś czuje, że skończę na antybiotyku...chole**

Ja chodze prywatnie do ginekologa jakos na kase chorych nie ufam ale te koszty daja po kieszeni moja poprzednia ciaza ale zagrozona kosztowala nas 20 tys mialam wizyte 2-3 razy w miesiacu mase badan i leki. Mam nadzieje zw ta bedzie apokojna i nudna

Hej dziewczyny
mnie dopadło zapalenie zatok i już nie wiem czym mam się leczyć głowa normalnie mi zaraz wybuchnie nigdy tak źle się nie czułam i nawet nie wiem gdzie się załatwiłam... idę pocierpieć w spokoju :-(

Dziewczyny,
Dziś z samego rana myślałam, że zasłabnę w autobusie, wogóle tchu nie mogłam złapać, serce jakoś nierówno może mi bije, albo za szybko?
Wcześniej miałam robione EKG, echo, Holtera, a w szpitalu enzymy sercowe i nic nie wykazało.
Myślicie, że ciąża, tak wczesna może wpływać na serce?
Boję się, że coś jest ze mną nie tak. I zastanawiam się czy nie jechać na IP do Bielańskiego, aby mnie przebadali.

reklama
Ja tez mam uczucie takiego kolatania serca szumi mi w uszach serce w gardle i mam wrazenie ze cisnienie mega i zaraz zakladam cisnieniomierz i co cisnienie dosyc niskie a puls ok 90 wiec szalu nie ma to chyba ciaza plata figle

Do góry