Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja chodze prywatnie do ginekologa jakos na kase chorych nie ufam ale te koszty daja po kieszeni moja poprzednia ciaza ale zagrozona kosztowala nas 20 tys mialam wizyte 2-3 razy w miesiacu mase badan i leki. Mam nadzieje zw ta bedzie apokojna i nudna
Hej dziewczyny
mnie dopadło zapalenie zatok i już nie wiem czym mam się leczyć głowa normalnie mi zaraz wybuchnie nigdy tak źle się nie czułam i nawet nie wiem gdzie się załatwiłam... idę pocierpieć w spokoju :-(
Dziewczyny,
Dziś z samego rana myślałam, że zasłabnę w autobusie, wogóle tchu nie mogłam złapać, serce jakoś nierówno może mi bije, albo za szybko?
Wcześniej miałam robione EKG, echo, Holtera, a w szpitalu enzymy sercowe i nic nie wykazało.
Myślicie, że ciąża, tak wczesna może wpływać na serce?
Boję się, że coś jest ze mną nie tak. I zastanawiam się czy nie jechać na IP do Bielańskiego, aby mnie przebadali.
Ja tez mam uczucie takiego kolatania serca szumi mi w uszach serce w gardle i mam wrazenie ze cisnienie mega i zaraz zakladam cisnieniomierz i co cisnienie dosyc niskie a puls ok 90 wiec szalu nie ma to chyba ciaza plata figle