Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja też rodziłam tylko rok wcześniej i wiem co to za ból rodzić pod koniec lata i chodzić z brzuchem w upałchciałabym być taką fajną mamusią w ciąży. jak chodziłam z Jasiem w ciąży w 2011 roku trafiłam na jedno z bardziej upalnych lat a rodziłam we wrześniu. byłam tak spuchnięta że moja jedna noga była jak dwie i czułam się okropnie. mam nadzieję że tamte doświadczenia pozwolą mi nie popełnić tych samych błędów
u mnie zawsze pòźno pokazuje sięserducho więc się nie stresuję, a co do duszności też miałam ostatnio a w rej ciąży ich nie mamJa w poprzedniej ciazy poszlam wlasnie w 8 tyg pierwszy raz ale teraz zapisalam sie do lekarza bo mialam problem z piersiami wiec tak czy siaj poszlam.
Jezu jak mi duszno , kurde kiepski ten dzien dzisiaj
w tej ciąży to mòj mąż ma zachcianki a nie ja :-)Za mną też chodzi rosół, ja nie wiem co w tym jest.. na zachcianki chyba za szybko![]()
A Kamilove Jan nie ma tak nie ma
ja też wszystkim się chwale i chyba nie ma osoby ktòra by nie wiedziała i nie dopuszczam do siebie myśli że coś może być nie takja przyznam szczerze że gadam wszystkim o ciąży. no nie mogę się powstrzymać. w piątek zrobiłam test i od razu powiedziałam w pracy. no nie mogę za panować nad jęzorem
i ja właśnie też mam takie podejście, optymizm to podstawa. ja też jestem jakąś szczęściarą i nie mam problemów z zajściem w ciążęNawet nie wiem jak mam przekazac wam to jak bardzo mi przykro ze musialyscie przez to przejsc i mam szcxzera i gleboka nadzieje ze nigdy nie poznam tego uczucia