reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Kochane wracam do świata żywych, skończyło się konsultacją tel z lekarzem. Zalecił wziąć 1 appap. Jeszcze nigdy w życiu nie miałam takiego bólu głowy i kręgosłupa ( odc lędzwiowy) na przemian z mdłościami. Trochę pomogło i zaczynam znów pomalutku funkcjonować.
Wczoraj powiedzieliśmy o maluszku naszemu synkowi - dziś dumnie wrócił z przedszkola i stwierdził cytuję" Mamusiu już wszystkim powiedziałem w przedszkolku, że jak trzeba będzie iść na cmentarz zapalać świeczki to Ty urodzisz mi dzidziusia ":rofl2:
Hehe mój mąż pokazał mu w kalendarzu ile to jeszcze kartek trzeba wyrwać i na nieszczęście zapytał czy pamięta jak raz w roku jeździmy po wielu cmentarzach odwiedzać groby naszych bliskich. No i młody skojarzył hehe

Asia to prawda maluchy są inteligentne i nawet jak my nie do końca chcemy, żeby coś tak a nie inaczej kojarzył to mu to wejdzie w główkę :D ale za to wie, kiedy mniej więcej pojawi się rodzeństwo :D

Czy to jest normalne ze jeszcze nie widać serduszka? :( Z USG wyszło mi ze to 5 tydz i 3 dzień ciąży. Dostalam luteine zrobilam 1500 badan będą dzwonić jak będę musiała podnieść dawkę hormonów i aplikowac luteine codziennie. Za 3 tygodnie kolejna wizyta.
Witam nowe przyszle mamusie

Mamba_2008 to zupełnie normalne. Serduszko to dopiero 6 - 7 tydz. Ja idę na wizytę w 6t+3d i nie liczę na serduszko jeszcze. ;)
Pecherzyk ładny, ile ma mm? ;)
Tez biorę luteine, 2x1tabletke dopochwowa dziennie.

Witam nowe mamusie, jest nad coraz więcej. Ja też mam cały czas mdłości ale nie wymiotuje. A w nocy jeszcze nie mam potrzeby częstego wstawania na siku

reklama
Mamba ja z tego co teraz patrze a mam przed soba usg z pierwszej ciazy to serduszko mialam dopiero w 8 tyg ale ja mialam cykle nieregularne 32-34 cykle

Do góry