reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Gina29 niestety ale w uk do trzeciego miesiąca nie podtrzymuja ciąży prawdopodobnie bo znajoma miała właśnie problem plamila i prywatnie jeździła do londynu by nie stracić ciąży

Gina 18 tydzień i nic nie zrobili? kompletnie nic? :(:(:(:( smutne:( a ludzie ( i obcokrajowcy) się dziwia ze polscy lekarze sa pionierami w ratowaniu wczesniakow i ciąż zagrożonych....jak tu się dziwic jak w innych krajach jest tak lekcewazaca postawa ....wiec jak maja się uczyć.....polscy lekarze walcza o kazde zycie....mimo tego co media rozpowiadają o pojedynczych przypadkach itak mam dobre zdanie o "naszych"

czasami smutno się patrzy na to wszystko:(

Kiedys jedna pielegmiarka tytaj powiedziala mi tak wasi polscy lekarze i nasz sprzet to byl by sukces bo ci lekaze tutaj to koncza studia na poziomie polskich pielegniarek

Nic nie zrobili to byle jednojajowe i jedno lozysko wiec tylko zapytali czy czekamy az to drogie dzieck samo umrze czy maja mu pomoc bo jedno juz bylo martwe w kanale rodnym a drogie bylo zywe ruszalo sie

Masakra, jak tak można.. Współczucie Gina.. A ja czekam na jutrzejsza wizytę u gin :) chciałabym juz wiedzieć co i jak :) kurcze chętnie poszlaby na zwolnienie bo nie mogę wytrzymać 10h zmian w mojej placówce do tego są tam przeciagi a ja ciągle choruje ale muszę do maja wytrzymać :)

reklama
Kochane jestem przeszczęśliwa, właśnie wróciłam od lekarza :tak: Wszystko ok, widać mikroskopijny zarodek wszystko się układa jak trzeba oby tak dalej ;-)

Dziewczyny gdzie się dodaje suwaczek w swoim profilu aby się wyświetlał na forum ?

Ostatnia edycja:
Do góry