M
mama290
Gość
Letycja migdaly tez pomagaja a jak sie bardzo meczysz to lekarz ci przepisze leki przeciwymiotne bezpieczne w ciazy a I opaski na nadgarstki psalam uz o nich
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
może powinnyśmy wybrać spośród nas dwie administratorki ustalić jakieś zasady czy regulamin, łatwiej byłoby zachować porządekdziewczyny edytujcie swoje postynie dodawajcie jeden pod drugim bo jak admin wpadnie to będzie kiepsko
![]()
Gina ja tez nie mam kompletnie zadnych objawowa bedac ok 5 tyg dopiero test robiłam
wiec spokojnie
ja poki co tylko orientacyjnie stwierdzam który to tydzień...jak będę wiedzieć na 100% to wtedy się pochwale ale poki co wole podchodzić "na chłodno" .....i Tobie tez radze
choć wiem ze to nie latwe...ale denerwując się nie będzie wcale lepiej
:
![]()
dla mnie na mdłości dobra jest colaHej! Ja całkowicie opadłam z sił. Mdłości mnie męczą całymi dniami. Wymiotuję nocami. Ogólnie czuję się słabo. Powtórzyłam bete po 5 dniach i z 4,5 tys wzrosło na 36 tyś. Lekarz mówił że wzrasta książkowo. Rozmawiałam w poniedziałek z nim telefonicznie bo wizytę mam dopiero w piątek. Dobrze że mam teraz parę dni wolnych od pracy bo bym nie wyrobiła.