reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
hej
też cierpię na bezsenność :-( już jestem tym wykończona :no:
niestety moja teściowa zmarła rok temu :-( a naprawdę dobra kobieta z niej była. Ciepła, zawsze uśmiechnięta, kochająca dzieci. Niestety rak ją pokonał .....
badanie na toksoplazmozę miałam na początku ciąży, potem jeszcze 2 razy, ale ja to odrębny przypadek, bo jestem zarażona. Ginekolog i zakaźnik mówią, że zaraziłam się przed ciążą i profilaktycznie muszę brać antybiotyk. Męczę się tak już od 5 maja, ale zrobię wszystko żeby dzieciątko było zdrowe.

Współczuje Ci finkemma ja na kolacje mimo ochoty na coś ciężko strawnego się pilnuje bo wiem że później nawet zasnąć nie mogę...

A jak dziewczyny czujecie brzuch w sensie jakieś ciagniecia czy w pachwinach?
Mnie wczoraj bolal pęcherz jakaś godzinę i przeszło samo dziś tez ok chyba to od ucisku.
Czekam na ruchy...pojedyncze coś tam czuje raz w ciągu dnia ale nie wiem czy to to czy nie....

Ja na szczęście nic nie czuje oprócz moich nerek które 2 razy dziennie się odzywają...
A co do ruchów to ja coś czułam 3 dni temu ale ale nie był to taki solidny kop więc jeszcze czekam dalej:)

Mamba tak mam nocą hak trzymam bo nie chce mi się wstać he dziś byłam z 8 razy.... A mało piłam na noc i nic to nie daje.

Hej Mamy:) dolaczamy ;) jestesmy 18 listopad , jak narazie;) Fusun gratulacje!! Ja dzisiaj mam test Nifty I 2 tyg koszmaru przede mna:\ z testu PAPP-A wyszlo, ze mam podwyzszone hcg:-\ milego dnia.

reklama
Do góry