reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2015 :)

Mi przy 9+ ciężko już stać. Nogi bolą. Przy wzroście 164 waże 54-55. Ta pokrzywa dziala na opuchniete stopy?

Ja odkąd piję opuchlizn nie mam mimo pogody, a nogi już mi ostro puchły i cała byłam taka obrzęknięta.
Ale robię reklamę tej pokrzywy :) Tylko dlatego, że na mnie działa a jest w pełni bezpieczna.

Ja kupiłam sobie w aptece, ale 100% pokrzywy bo te herbatki z dodatkami to niewiele ponoć dają.

Dziewczyny jak piszecie, że dużo przytyłyście, a mało jecie to może być woda. Sa kobiety co tyją po 20- 30 kg a potem prawie całość zostawiają w szpitalu bo tracą całą nagromadzoną wodę.
Pocieszające nie?

A mierzyłyście sobie może obwód brzucha?

reklama
Rany ile ominelam ale przeczytałam wszystko. Upal ze mna wygral zawsze go dobrze znosilam dzis zdycham caly dzien nie zrobilam nic oprocz obiadu. Nawet nie mam sily forum czytac :/. A jutro rano musze isc na godzine lub ciut wiecej do pracy zastapic pracownice ciekawe jak to wytrzymam. Wrazie jak mnie cos zaboli to zamkne i juz. Tez dziekuje za info o pokrzywie jutro kupuje :) Co do jedzenia to finkemma szczerze wspolczuje ja nie umiem liczyc kalorii meczy mnie to i frustruje a skupianie sie nad ukladaniem posilkow to juz w ogole caly dzien sie mysli o jedzeniu:/ ja tez mam spory nadbagaz. Jestem teraz z 6 na plus. Ale nie wariuje jem normalnie nie czuje zebym miala wieksze zapotrzebowanie niz przed ciążą. Staram sie tylko jak najwięcej wartosciowych produktow. Ale pieczywo tez jem. Nie zadreczam sie kilogramami tym bardziej z blizniakami. Za troje jesc nie będę a wyjdzie jak wyjdzie.

Sylka upalnie strasznie... A ja jutro musze się wybrać na wizytę... Do promenady i to autobusem mam nadzieje ze się nie roztopie :)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ja jutro przed 8 musze isc do przychodni na badanie krwi musze sie uwinac bo na 8:30 mam dentyste i biegusiem do domu zeby moj mogl isc spac po nocce. We wtorek wizyta i ciekawe co mi powie na to bolace krocze bola mnie kosci jak poobijane i dzisiaj przy bara bara mnie bolalo wiec stop do wizyty.
Chyba zaloze wkladki laktacyjne bo mimo ze nie widze zeby samo mleko wyplywalo to czuje jak mi stanik smierdzi mlekiem

Ja na krew i glukoze w poniedziałek oby bylo ciut lepiej. Bolące krocze nie brzmi dobrze:/ a ja glupieje z tym brzuchem ciagnie mnie czasem i sciska i nie odróżniam czy to wdecia czy skurcze :/ ostatnio myslalam ze mam te bh przestraszylam sie bo dlugo trwalo polozylam na boku za przeproszeniem wyprukalam i jak ręką odjal. Sama nie wiem co to było. Licze ze szyjka ok ale zobaczymy we srode...

Claudia ja tez mam te bole krocza i to dlatego ze rozszerza mi sie spojenie lonowe .... jutro rano mam wizyte w szpitalu na badania musze byc naczczo ... oby wszystko bylo ok

reklama
Gdybym miala rodzic sn to wynajelabym sobie polozna (taka z polecenia) bo bardzo by mi zalezalo aby byl przy mnie ktos kompetentny, empatyczny i dbajacyo przebieg i bezpieczenstwo akcji porodowej. Przy cc to bez sensu - musze sie tylko dowiedziec jakie sa praktyki w moim szpitalu jesli chodzi o opieke po cc i maluszka i w razie potrzeby maz i mama mi pomoga.

Ledwo dycham w te upaly... ale to tak jak my wszystkie.

Do góry