reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2015 :)

U nas tak jak y maselko .
Pampki na leżąco , a energii starczyło by dla całego przedszkola :).
Nigdy o szelkach nie myślałam , za to mój ciągle o nich mówi . Widziałam u nas tylko raz kobietę z takimi.

reklama
Przy zmianie fotelika liczy się tylko wzrost bo chodzi o bezpieczeństwo w trakcie wypadku głową nie może nigdy wystawać.
Ciężko mi sobie wyobrazić 8 kilo we chodzące i gadające dzieciątko... nieodpowiedni pierwowzór czternastokilowy mam w domku...

Moja starsza córka waży 14 kg. Ma ponad 4 lata :))
A najlepsze jest to, że owszem obie są filigranowe, ale żadna nie wygląda na chudą :)

Moja córcia już od 19 śpi :))
Pytam się jej "Idziesz spać". Ona odpowiada "Nie"
Ale smoczka bierze do buzi i do łóżka drepta...

Moja ostatnio usypia kolo 22 ale przy najmniej w nocy śpi bez większych problemów do 8... wcześniej usypiała kolo 21 ale miała godzinna przerwę kolo 3 i w stawała kolo 6-7...

Moja Nadia jest po prostu duża jak na swój wiek do tego ma ciało bardzo twarde i ubite nie wygląda na tak ciężka... dopiero jak ktoś bierze na ręce to się dziwi ze taka ciężka... nosi w rej chwili większość 98 nieliczne 92 płaszcz na wiosne 104 i jest ok... buciki 23... myślę że wzrost tez kolo 90 cm...
Pampersy tylko 5 i od bardzo dawna na stojąco... ubiera się grzecznie tylko jeśli wie ze idziemy potem na dwór...

No duża...Moja starsza nosi rozmiar 104 i jest na nim napisane 4 lata :))
Ale ja też zawsze byłam niska i chuda-najniższa wśród rówieśników ale za to rosłam długo i osiągnęłam nieco ponad 160 cm więc nie jest tak źle...

A Ty Wnuczka jesteś wysoka?

Dziewczyny czy wasze dzieci mają ząbki duże już ? Mojej dawno wychodziły jedynki i dwójki a ma je bardzo krótkie

reklama
Do góry