reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopadowa Mama u ginekologa:)

reklama
Dorotka może urządzimy wirtualny poród zbiorowy? Nie wykluczone, że się rozsypiemy w podobnych terminach, szczególnie, że pełnia coraz bliżej

u mnie widu i słychu i ................ nadal nic ehehhe nie ma się co podniecać, bóle skurcze czy czopy o niczym nie świadczą, jak widać na naszych przykładach, znajoma parę dni temu wysyłała mi sms pod wieczór, że nic się nie dzieje, a o 6.40 trzymała juz córe w ramionach

Dzisiaj byłam u lekarza...Powiedziała że małej się nie śpieszy i że pewnie w terminie nie urodzę....Pocieszyła mnie :((
Szyjka długa, mała daleko, skurczy brak,brzuch wysoko....
Wróciłam do domu smutna, no cóż trzeba się pogodzic z matka naturą....
Przed chwilką wyszłam z toalety i chyba się powoli zaczyna......:))
Może to czop może to już......!!!
Trzymajcie kciuki

pola pewnie masz racje ale ta niecierpliwosc :-p ja sama juz bym chciala ale coz pozostaje wszystko w rekach natury:-)
cos czuje ze dorotka moze nas wyprzedzic;-) u mnie rozwarcie gdzies od miesiaca 1 cm i glowka malego nisko ale skurczy jak na razie brak:dry: wiec czekam :-D

To mnie Ewa nie pocieszylaś...Ja sobie naiwna myślałam, że jak jest rozwarcie to już pójdzie, a tutaj TAAKIE wiadomości... :) Ale nic to. Ja mam dzisiaj "pałera" i rewelacyjny humorek, czego i Wam życzę!

Dziewczyny blagam i co teraz na trzy cztery?? zaczynamy nie prosze was !! Dorotka tak sie zarzekala ze nic jej nie ruszy a tu benc.... Ibi prosze bardzo tez takie skromne dziewczontklo i co do dziela !!!!!!! nie mi sie wierzyc nie chce ze Cynamonka juz wczoraj z nia gadalysmy i nic a nic sie nie zapowiadalo... a tu dzien przed terminem a teraz na Maje czas!!!:tak:

reklama
Ja jeszcze w "dwupaku" :-D :-D , na razie mnie nic nie rusza, obaczymy :confused:
Mam tak zaplanowane - we wtorek lub środę na KTG do szpitala, w zależności co się będzie działo to w czwartek 9-tego lub najpóźniej w poniedziałek 13-go do gin zobaczyć jak tam z rozwarciem :happy:.
Wczoraj kuzynka powiedziąła mi że też ponad miesiąc chodziła z 2 cm rozwarciem więc o niczym to nie świadczy :eek:.

Do góry