Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
u mnie widu i słychu i ................ nadal nic ehehhe nie ma się co podniecać, bóle skurcze czy czopy o niczym nie świadczą, jak widać na naszych przykładach, znajoma parę dni temu wysyłała mi sms pod wieczór, że nic się nie dzieje, a o 6.40 trzymała juz córe w ramionach
Dzisiaj byłam u lekarza...Powiedziała że małej się nie śpieszy i że pewnie w terminie nie urodzę....Pocieszyła mnie ( Szyjka długa, mała daleko, skurczy brak,brzuch wysoko.... Wróciłam do domu smutna, no cóż trzeba się pogodzic z matka naturą.... Przed chwilką wyszłam z toalety i chyba się powoli zaczyna......) Może to czop może to już......!!! Trzymajcie kciuki
pola pewnie masz racje ale ta niecierpliwosc ja sama juz bym chciala ale coz pozostaje wszystko w rekach natury:-)
cos czuje ze dorotka moze nas wyprzedzic;-) u mnie rozwarcie gdzies od miesiaca 1 cm i glowka malego nisko ale skurczy jak na razie brak wiec czekam
To mnie Ewa nie pocieszylaś...Ja sobie naiwna myślałam, że jak jest rozwarcie to już pójdzie, a tutaj TAAKIE wiadomości... Ale nic to. Ja mam dzisiaj "pałera" i rewelacyjny humorek, czego i Wam życzę!
Dziewczyny blagam i co teraz na trzy cztery?? zaczynamy nie prosze was !! Dorotka tak sie zarzekala ze nic jej nie ruszy a tu benc.... Ibi prosze bardzo tez takie skromne dziewczontklo i co do dziela !!!!!!! nie mi sie wierzyc nie chce ze Cynamonka juz wczoraj z nia gadalysmy i nic a nic sie nie zapowiadalo... a tu dzien przed terminem a teraz na Maje czas!!!
Ja jeszcze w "dwupaku" , na razie mnie nic nie rusza, obaczymy
Mam tak zaplanowane - we wtorek lub środę na KTG do szpitala, w zależności co się będzie działo to w czwartek 9-tego lub najpóźniej w poniedziałek 13-go do gin zobaczyć jak tam z rozwarciem .
Wczoraj kuzynka powiedziąła mi że też ponad miesiąc chodziła z 2 cm rozwarciem więc o niczym to nie świadczy .