reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopadowa Mama u ginekologa:)

Goralka tych co Cie nie przyjeli to zjadza myszy!!!!

Ja mam fajna ginke. Maz z pracy ma dla siebie swiadczenia placone przez firme a za mnie placi 20 kilka zlotych na m-c. Bez kolejek laski i czekania chodze na wizyty wyznaczone na godziny. A ostatnio w szpitalu ide na KTG..pukam do ambulatorim a tu baba sie wychyla po kilku moich pukaniach i z szyderczym usmiechem pyta "co? bole?":confused: :szok:

reklama
Nineczka dobrze ze masz mozliwosc skorzystania z kompetentnego lekarza... to pol sukcesu a koszty niestey sa zawsze ja podziwiam kobitki ktore cala ciaze prowadza prywatnie ogromne koszty... a pediatra to zawwsze nas bedzie czekac!!!

A skad to glupie przyslowie to nie wiem u mnie w ciazy to polowe pobliskich sklepikarek chyab te myszy musza pozrec..Goralka ja Ci powiem ze pracujac w sluzbie zdrowia wiem za sa trzy kategorie pacjentow tych skazanych na czekanie tych co tam gdzies cos zagadaja i straja sie sobie polepszyc byt i tych to od wejscia szcekaja i ze musza miec zaraz tui i teraz bo hrabian jest chora ale ci ostatni sa obslugiwani zazwyczaj szybciutko i bez zadnych mialkniec... czasem mozna sprobowac takiej metody a teraz jestes usprawiedliwona pozatym Ty mediator wierze wciebie ze dasz sobie z tymi skunksami rade....:elvis:

Lucyann niestety zawodowe zdolności padły od burzy hormonów, emocje powstają błyskawicznie i zanim zdążę pomyśleć już reaguję, dobrze, że w ostatnich miesiącach nie musiałam pracować. Ciekawe jak szybko wrócę do normy. Pracując w pomocy społecznej zaobserwowałam podobne typy petentów, z pominięciem tych "po znajomości". Niestety z przykrością stwierdzam, że ci z dużą mordą zawsze sobie coś wykrzyczeli u dyrekcji, a te spokojne biedaki czekali uczciwie na swoją kolej.

No waslnie czy znizyc sie do ich poziomu potem czlowiekowi nie dobrze sie robi!!! ja wczoraj zamowilam wizyte domowego ginekologa ptysiek wlozyl 1/2paluszka i natchnol sie na glowke czy u was tez sie zrobilo tak nisko?? nawet pobzykac sie nie mozna !!!:wściekła/y:

reklama
50% krotsza szyjka, 2 cm rozwarcia- ginka mowi ze mam za soba 20% porodu hmmmm? pogrzebala mi i sprawdzila ...bolalo jak cholera a teraz mam skorcze jak nigdy. jak sie jutro nie odezwe to znaczy ze to juz.... troche krwawie i boooliiii
trzymajcie kciuki plizzzz ide wziac kompiel i do wyrka bo ledwo chodze...

Do góry