reklama
MyszkaMiki30
Fanka BB :)
ale możesz mnie nie wyzywać? Rozumiem, że hormony ciążowe ci skaczą ale może trochę kultury.życzę zeby ktoś cię klaunie kiedyś tak potraktował
MyszkaMiki30
ale jak cię traktuję? Napisałam tylko, że nie będę o tobie myśleć bo wpadasz tu z pozytywnym testem, nie czytając regulaminu na pierwszej stronie.Zastanów się jak ty mnie traktujesz, chciałam usunąć swoje wątki tu ale nie wiem jak.
Pozytywnie myśleć to będę o dziewczynach, które tu są, się przedstawiły i dzielą się swoimi staraniami.
Dla ciebie są inne wątki.
Nic złego nie napisałam, po prostu nie jesteś pępkiem świata.
StaraStaraczka
W trzech kropkach pod postem masz możliwość edycji. Mozesz po prostu usunąć wszystko i zostawić samą kropke w treści czy coś. Usunąć wpis całkowicie można tylko chyba chwilę po dodaniu.Zastanów się jak ty mnie traktujesz, chciałam usunąć swoje wątki tu ale nie wiem jak.
AuraWaves
Bez przesady,dziewczyna przechodziła tyle lat starańa czemu mamy o tobie myśleć skoro Cie nie znamy?
Byłaś zapisana, przedstawiłaś się, udzielasz się?
MyszkaMiki30
no ale chyba mam prawo nie myśleć o kim kogo w ogóle nie znam? Czy mam gratulować wszystkim ciężarym?Bez przesady,dziewczyna przechodziła tyle lat starańwięc my jak nikt inny zrozumiemy ją najbardziej i pewnie też dlatego tutaj napisała bo szuka zrozumienia, po co być takim nie miłym dla osoby która przechodziła przed chwilą przez te samo piekło starań,brak nadziei i zrozumienia innych,wspierajmy się dziewczyny… zapisanie się zapisaniem,może nie przeczytała zasad ale chyba możesz trochę pokazać zrozumienia dla drugiego człowieka
No nie muszę
Ale widzę, że kreski z miesiąca na miesiąc upadają.. Nie te czasy co kiedyś. Zero zasad, zero klimatu, a szkoda..
MyszkaMiki30
i nie uważam, żebym była niemiłaBez przesady,dziewczyna przechodziła tyle lat starańwięc my jak nikt inny zrozumiemy ją najbardziej i pewnie też dlatego tutaj napisała bo szuka zrozumienia, po co być takim nie miłym dla osoby która przechodziła przed chwilą przez te samo piekło starań,brak nadziei i zrozumienia innych,wspierajmy się dziewczyny… zapisanie się zapisaniem,może nie przeczytała zasad ale chyba możesz trochę pokazać zrozumienia dla drugiego człowieka
AuraWaves
Przecież mogłaś nic nie napisać i tyle nikt nie mówi że musisz gratulować albo o niej myśleć,twoja odpowiedź do niej wybrzmiała na prawdę nie miłono ale chyba mam prawo nie myśleć o kim kogo w ogóle nie znam? Czy mam gratulować wszystkim ciężarym?
No nie muszę
Ale widzę, że kreski z miesiąca na miesiąc upadają.. Nie te czasy co kiedyś. Zero zasad, zero klimatu, a szkoda..
reklama
AuraWaves
kurcze jak ja to przeczytałam to serio odebrałam to jako nie miłei nie uważam, żebym była niemiłanapisałam grzecznie w porównaniu do laski, która nazwała mnie klaunem i rzuciła standardowe plucie jadem
![]()